mynewspapers.net

Distansundervisning för en kandidatexamen i omvårdnad

Distansundervisning för en kandidatexamen i omvårdnad


Online grad program ger praktiska alternativ för att tjäna en ungkarl av vetenskap i omvårdnad (BSN). Traditionella vårdutbildningar och online högskolor erbjuder kurser för att möta behov och önskemål för den enskilda studenten på distans. Perspektiv studenter bör överväga flera faktorer vid val av en distansutbildning program, inklusive metod naturligtvis leverans och ackrediteringen standarder.

Online och webbaserade utbildning

Finns många tillfällen för människor som vill tjäna en BSN. Online-skolor och traditionella universiteten erbjuder kandidatexamen program anpassade till individen. Att fylla en grad till distansundervisning minskar hinder till utbildning, inklusive gränserna för geografiska läge och tid, som ger fördelar för den arbetande vuxen eller för någon som inte har direkt tillgång till ett college eller teknisk skola. BSN utbildning genom antingen online eller webbaserade program har två distinkta delar: kurser, som kan fyllas i online eller i person. och kliniska kraven som måste slutföras på ett medicinsk anläggning. Kliniska rotationer inträffar dock vid en anläggning nära avstånd inlärares hem.

Kursarbeten slutförande

Kurser följer olika mönster specifika till skolan erbjuder BSN programmet. Universitetet i Phoenix och Kaplan University, till exempel erbjuda kurser helt online men efter ett strukturerat format, medan Dominican College och andra erbjuder accelererade helgen program som kräver studenterna att delta i klass på campus under helgerna. Hur lång tid att slutföra kandidatexamen varierar beroende på programmet, allt från fyra år för en traditionell BSN till 24 månader för accelererad helgen grader.

Ackrediteringen standarder

Ackreditering av BSN programmet säkerställer att skola av omvårdnad följer standarder för yrkesmässig utbildning och etik. Tillsammans med statliga och regionala myndigheter att ackreditera högskolor och universitet, hålla omvårdnad program separat professionell ackreditering från en av två externa professionella organ: kommissionen Collegiate Nursing Education (CCNE) och National League för omvårdnad ackreditering kommissionen (NLNAC). När du utforskar BSN online grad program, kontrollera om ackrediteringsstatus av skola av omvårdnad; Detta garanterar erkännande av examen och preparatet som en professionell omvårdnad.

Utbildningskrav

Elever att närma sig BSN programmet på flera sätt. De tjänar en kandidatexamen genom en traditionell fyraåriga utbildning vid universitet eller högskola med en ackrediterad sjuksköterskeskola. Eller, de kan slutföra en allmän utbildning läroplan liknar andra program tillsammans med specialiserade läroplanen för omvårdnad antingen genom kurser på campus eller online. För personer som håller antingen associates grader eller omvårdnad examensbevis som en licensierad Närvårdare (LPN) eller en registrerad sjuksköterska (RN), kan en kandidatexamen utbildning ske genom att uppfylla de allmänna studier läroplanen krav erbjuds via en skola för omvårdnad som leder till en university kandidatexamen. Dessa LPN till BSN och RN till BSN program, lätt tillgänglig via distansundervisning alternativ, ger utbildningsmöjligheter för arbetar sjuksköterskor att uppnå befordran och förbättra sina autentiseringsuppgifter.

Karriär Outlook

Enligt US Bureau av Labor Statistics (BLS) efterfrågan på sjuksköterskor är fortsatt hög. I en maj 2008 undersökning av omvårdnad löner, rapporterar BLS en årlig medianinkomsten för £40,592 med en räckvidd mellan £28,216 och £59,956. Lönenivå beror på sub specialitet, grad och typ av arbetsgivaren. Som en ockupation erbjuder omvårdnad flexibilitet och rörlighet för individer med en BSN.