mynewspapers.net

Distanskurser lärande NutritionMånga universitet och högskolor erbjuder näring kurser genom sina program på distans. Studenter kan få ett certifikat att förbereda för en karriär inom livsmedelshantering eller sport nutrition, ett intresseföretag grad att förbereda för en position som ett dietiskt tekniker eller en kandidatexamen till att bli en registrerad dietist. Avancerat program finns också för dietister som vill fortsätta sin utbildning. Dessa högskolor erbjuder online-college kurser i näringslära att få dig på din väg till en karriär i näringslära och dietetik.

Att välja rätt skola

Medan många skolor erbjuder program i näringslära och dietetik på distans, är det viktigt att definiera dina karriärmål innan du väljer din skola och grad program. Om du vill fortsätta registreringen som en registrerad dietist eller registrerade kosttillskott tekniker måste du skaffa din examen från ett ackrediterat universitet som erbjuder en viss leder till registrering. Var noga med att skolan och grad du väljer kommer att erbjuda dig möjlighet att pursing en fackmans program och tar examen för att bli registrerade. Skolor som erbjuder dessa möjligheter anges nedan.

Kostbehandling Program

Barton County Community College i Great Bend, Kansas erbjuder en associate's degree program i kostbehandling. Akademiker i detta program är beredda att arbeta i food service management eller att driva vidare utbildning inom näringslära. Detta program kombinerar yrkeserfarenhet och kursen fungerar. Studenter måste antingen fungerar eller volontär på en mat serviceanläggning med kurser. Undervisning vid Barton County Community College är mycket rimliga och federala ekonomiskt stöd är tillgänglig.

Eastern Michigan University Prorams

Eastern Michigan University samordnade Program i dietetik (CPD) är ett fullt ackrediterad program erbjuder en kandidatexamen förbereder utexaminerade att bli registrerade dietister. De erbjuder också en magisterexamen i Nutrition för människor vilket också leder till en karriär som en registrerad dietist.

University of Northern Colorado

University of Northern Colorado erbjuder en Bachelor of Science i dietetik och en Teknologie kandidatexamen med en mindre i Nutrition. Slutförandet av graden i dietetik är det första steget till att bli en registrerad dietist. Akademiker är beredda att gå vidare till en fackmans program och klara testet för att bli en registrerad dietist.

UMassAmherst

UMassOnline vid University of Massachusetts i Amherst har designat en Master of Public Health i kostprogram genom Department of Nutrition och School of Public Health och hälsovetenskap. Denna grad erbjuds helt online med spetsteknologi. Denna kurs är utformad för hälso- och sjukvårdspersonal som redan besitter en Bachelors eller avancerad examen och vill fortsätta sin utbildning i näringslära.

Kaplan University

Kaplan University är ett av de ledande universiteten på distans. De erbjuder sex program för grader i fältet av näring på kandidat nivå. Grader erbjuds i hälsa och friskvård, hälsa och Nutrition Science. Dessutom erbjuds advance start program studenter som redan har en intresseföretagets eller kandidatexamen. Alla program innehåller på jobbet utbildning så att du kan få erfarenhet inom området. Tyvärr, Kaplan är ett privat universitet och alltså dyrare än de andra alternativen som presenteras här.