mynewspapers.net

Disney slottet idéer

Disney slottet idéer


Efter att ha besökt Disneyland eller Disney World, kanske din lilla flicka vill ta magin i Disney slotten hem. Det finns olika sätt som du kan fortsätta fantasy, från att köpa din lilla flicka hennes egen Disney slottet till bygga en Disney slottet säng som prinsessan kan vila.

Disney slottet gåvor

Det finns flera typer av Disney slott finns att köpa från Rapunzel's 3-fots höga tornet, som ståtar med dolda väggmålningar som blivit utsatt med vatten, Askungens fantasy slott med viktiga föremål från olika Disney filmer, inklusive den förtrollade Rosen från skönheten och odjuret och Askungens glas toffel. Fem kungliga par kommer med Askungens slott, som har ljus och ljud. Disneys favorit stunder slott har en Cinderella bubbelbad, liksom dansande Askungen mekanik. Detta för 4-tum-tall dockor också stoltserar med en fungerande hiss. Dessa slott kan köpas online eller varhelst leksaker säljs.

Disney slottet inredning och möbler

Dekorera din dotters rum i Disney slottet inredning. Omfatta Fönstren i Disney slottet och tiara gardiner och gardinkappor, och glöm inte en princess-tema överkast och kudde shams. Slutföra utseende med en dekorativ slottet matta och rosa eller lila toile Disney slottet tapet. Krydda din prinsessa väggar med en 3-fots med 3-fots Disney slottet väggmålning. Placera bilder av hennes vänner och familj i en Disney slottet hängande bildramen. Coup de gras är en Disney princess säng, komplett med torn, spiraltrappa och förtrollade charm. Det finns en rad olika säng mönster online, för en gör det själv mamma eller pappa.

Disney slottet aktiv lek och dataspel

För aktiva tjejer, plocka upp bollhav Disney Princess Dream Castle lekland. Detta vredesutbrott slott har 30 färgglada, mjuka bollar som ger en bekväm kudde för en prinsessa som älskar att studsa och hoppa. Disney Princess låt oss spela Castle, komplett med skira gardiner vid ingången, kan din lilla flicka att fantisera om att leva i en riktig slott, medan hon spelar i sitt tält popup-slottet. Om din dotter är en dator vina hon kan älska Disney Princess slott part spelet. I detta pusselspel är du en av fyra prinsessor--Snövit, Askungen, Törnrosa och Belle--som utforska en vacker skog, njuta av en tea party och dekorera fyra rum i slottet. Längs vägen du samla hjärtan, mynt och köpa produkter för ditt rum. Disney Cinderella Castle Designer är ett annat slott-tema datorspel som du kan dekorera fem olika slott med möbler, lägga landskapsarkitektur och gå på sagobok äventyr.

Disney slottet hantverk

Om du har en listig dotter hemma, kan du dekorera en Disney princess castle cake kit. Satsen innehåller en mängd Disney figurer och en slott-formade väska som din dotter kan spela med när kakan har varit slukade. Hon kan också skapa en mer detaljerad tårta, som levereras komplett med tre intrikata torn, sex gitter fönster och panel dörren och tak. Om kakor inte är hennes grej, försöka skapa en Disney slottet av hantverk pinnar och sedan dekorera med glitter och craft pärlor. Med hjälp av en bit vit kartong, rita ett slott och skär den ut (med barnets craft sax). Dekorera den med markörer, glitter och hantverk pärlor. Använda princess klistermärken för att sätta runt nere på slottet eller i fönster i ditt slott att det ser som om prinsessor bor där.