mynewspapers.net

Disney Princess Goody väskor idéer

Disney Princess Goody väskor idéer


En Disney princess tema födelsedagsfest kan göra någon liten flicka som känner sig som en kunglighet. Förvandla ditt hem till en balsal där Askungen, Belle eller Ariel skulle gärna göra ett framträdande. När partiet har kommit till sitt slut, behandla dina gäster till en överraskning goody väska fylld med otaliga princess värdig överraskningar.

Tiaror

En prinsessa fest skulle inte vara komplett utan en tiara. När födelsedag flickan och hennes vänner sätter på deras bejewelled tiaror kommer de utan tvivel känner prinsessor. Princess tiaror kan tillverkas för hand under födelsedagsfest eller köpas på en part leverans butik.

Disney Princess film

En annan stor fest för är det födelsedagsbarnet Disney princess favoritfilm. Till exempel om ditt parti har en Belle tema, kan du dela ut skönheten och odjuret DVD-skivor. Om partiet inte är karaktär särskilda, kan du låta gästerna välja sin favorit bland ett urval.

Kostym smycken

Alla tjejer vet att en prinsessa bär massor av glittrande diamanter, så ge granna glittrande smycken till flickor. Ätbara smycken, till exempel godis halsband eller ring pops, är en annan möjlighet.

Hårborstar

Prinsessor har länge flödande lås. Hårborstar påtagning Disney Prinsessor, som Askungen eller Ariel, är gåvor som kan användas även efter festen är över.