mynewspapers.net

Disney brudkläder dusch idéerHon har en Tinkerbell lampskärm, en liten sjöjungfru T-shirt och Musse Pigg tofflor men hon är inte din 7-åriga systerdotter. Hon är din bästa vän och du kastar henne en brudkläder dusch. Inte alla Disney fans är barn och några vuxna fans är den mest hängivna av allt. Utnyttja denna passion och ge din vän en Disney brudkläder dusch. Gästerna kommer att bli positivt överraskad på inte går "bara en dusch" och hedersgäst kommer att frossa i temat.

Inbjudningar

Ställa in part temat genom att skicka ut Disney dusch inbjudningar. Köpa en uppsättning av Disney vykort på en av Disney återförsäljare online eller på ebay.com. Använda dessa för personlig dusch inbjudningar. Gå till webbplatsen Disney photopass och skapa inbjudningskort. Du kan ladda upp egna foton på webbplatsen, så använder en bild av bride-to-be eller det lyckliga paret och göra en egen Disney kort ange.

Dekorationer

Ta reda på din gäst äras favorit del av Disney och för dekorationer till detta. Hon är kanske ett Mickey Mouse fan eller hon älskar prinsessor. Köpa party dekorationer i detta tema i barnens födelsedag avdelningen av en part leverans butik. Låna samordna uppstoppade djur från dina vänners barn scatter runt i rummet och lägga till i stämningen.

Spel

Gör en lista av Disney filmer och deras motsvarande love song teman. Blanda ihop listorna och har gäster försöker matcha filmen med kärlekssång. Köpa blandad påsar med Disney stift och spela pin trading. Detta är ett mycket populärt tidsfördriv i Walt Disney World och den kommer att påminna din hedersgäst av hennes resor eller få henne redo för en ny hobby när hon går. Skriv ut bilder av attraktioner i Walt Disney World och har gästerna gissa filmen som var och en är baserad på. För en publik av Disneyphiles, beskära bilderna så att endast en del av byggnaden visar. Dölja Mickey Mouse silhuetter runt i rummet. Spela "Dolda Musse" genom att ha gäster hitta och samla Mickey formerna. Dolda Mickeys är Musse-formade objekt över hela Disney parks. Disney insiders kan låta rookies på anslutningen.

Priser och gynnar

Beställ Disney princess bröllop M & M godis från tillverkarens webbplats. Linda nävar av dem i enskilda gåva påsar för varje gäst. Ge ut Disney Christmas Ornament, T-shirts eller tote påsar för vinnarna av dusch spel. Dela ut tiaror för en princess-tema fest och ger ut glas-toffel tema gåvor.