mynewspapers.net

Discokula idéer partDiscokulor är synonymt med dans, fester och disco fever. Om du planerar en disco-boll-tema fest, Unna dina gäster lite något speciellt genom att införliva tema i varje aspekt av din fest. Detta skulle kunna omfatta inbjudningar, inredning och även part tjänst. Finna kreativa sätt att knyta ditt tema kommer att låta dina gäster vet att du planerar att ha en boll på din fest.

Party gynnar

Om du vill ge lite extra till dina gäster, kan du alltid göra det med part favörerna. Som ger dina gäster en billig tack är säker på att dem leende och gör att du kan förbättra ditt tema. Part favörer för en discokula tema kan omfatta discokula nyckel kedjor, halsband eller ens discokula humör ringar. Du kan köpa alla dessa favörer från en part lagerbutik som är specialiserad på strumpan hyllorna med favörer för särskilda teman.

Disco Fever

Om du vill din disco-boll-tema fest att hylla på 1970-talet, finns det många sätt att framhäva detta. Du kan köpa discokula hörnstenarna om ert parti innehåller antingen en gåva tabell eller område där gästerna kommer att sitta ner och njuta av en måltid. Parts lager och leverans butiker utför också disco fever scen setters och kartong cutouts som du kan placera i hela rummet för att göra en tid präglad av partiet mer realistiskt.

Aptitretare och behandlar

En unik och välsmakande sätt att införliva ditt disco tema är med på menyn. Klä upp din meny med discokulor i åtanke har inte att vara utmanande. Håll det roligt. Till exempel kan du tjäna discokula formade kakor toppad med silver glasyr och strössel. Du kan också skapa ost boll sprida, miniatyr köttbullar eller en punsch skål i form av en discokula.