mynewspapers.net

Disco spel för flickor

Disco spel för flickor


Spel för flickor inspirerad av discomusik är idealiska för parterna också för som avslappnad samvaro och familjen spelkvällar. Har deltagarna ha bekväma skor kläder. Var noga med att utse ett stort område för dans, och Ställ in en discokula och strobe lampor att slutföra disco känslan. För att hjälpa flickorna att förstå discokula stil, har dem titta på en klassisk disco-tema film som Saturday Night Fever innan du börjar.

Disco frysa

Spela diskomusik och har flickorna flyttar dans runt golvet, visar deras disco. Tilldela flera vuxna att övervaka dansande tävlingen och bedöma resultaten. När musiken stannar, måste alla tjejer frysa på platsen. någon flyttar ska elimineras från spelet av domarna. När elimineras flickorna har lämnat dansgolvet, slå på musiken igen och fortsätta i detta mönster. Spela musik i varierande intervaller, från några sekunder till en hel minut eller två. Den sista tjejen kvar vinner tävlingen.

Disco Dance-Off

Se hur länge tjejerna kan visa sina disco drag. Spela diskomusik; Du kan även spela en disco film som lördag natt feber eller en show med disco koreografi som Fox så du tror du kan dansa i bakgrunden för inspiration. Var noga med musik spellistan är tillräckligt lång för att hålla tjejerna dansar under en längre tid. Den sista flicka dansa wins. Beroende på deltagarnas ålder, kunde detta spel gå på för minuter med yngre tjejer eller ens timmar med en äldre grupp. Vända spelet i ett välgörande arbete genom att ha tjejerna samla sponsrade löften, såsom 3 pund för varje 10 minuter dansade, före evenemanget.

Disco minne

Tilldela en vuxen eller erfarna dansare att fungera som ledare. Lära gruppen av flickor en discokula kombination i taget. När de lär sig en kombination, har flickorna utföra det tillbaka. Lägg på en annan kombination; flickorna måste då utföra tillbaka de första och andra kombinationerna i sekvens, och så vidare tills de har avslutat en hela dans. När tjejer glömmer stegen, elimineras de. Flickan som lär sig mest i rad discokula kombinationerna vinner spelet.