mynewspapers.net

Diorama idéer för guldgruvor

Diorama idéer för guldgruvor


Guldgruvor har ganska historia i USA. 1800-talet stor guldrush hjälpte den västra delen av landet utvecklas i en snabbare takt. 1849, uppskattningsvis 40 000 människor hade flyttat in i Kalifornien letar efter deras förmögenhet och när allt var sagt och gjort, nästan £1,3 miljarder euro i guld bröts från marken. Att vara en viktig del av historien, kan barn bli ombedd att tillhandahålla ett diorama av guldgruvor som ett skolprojekt.

Använda gamla foton som modeller

Det finns massor av gamla foton av folk med mycket grundläggande guldgruvor tekniker sträcker sig tillbaka till den guld rusar Kalifornien och Colorado. Klippa ut bilder från dessa bilder eller teckningar modelleras efter dem kommer att fungera som en mycket användbar diorama guldgruvors gyllene ålder.

Tvärsnitt av en gruva

Medan bilden av någon knä bredvid en flod eller stream guldvaskning är en outplånlig bild av guldruschen, är saken den, jätte gruvorna byggdes också. Bygga ett diorama som faktiskt visar hur gruvan ser ut från ett tvärsnitt perspektiv kan vara ganska informativ och intressant. Visar de små tunnlar som gruvarbetare var tvungna att korsa tillsammans med vagnarna brukade de dra sina fynd tillbaka till ytan.

Modeller av gruvarbetare och guldgruvor

Medan vissa grundläggande dioramor kommer att använda kartong eller papper utskärningar att illustrera en diorama, plast eller lera modeller av hårt arbete i gruvorna eller vid floderna gruvarbetarna kommer också att gå långt i visar guldrushen verksamhet och initiativ. Dessa modeller kan som du vill, men för att få den perfekta diorama, att kunna plocka ut de olika verktyg som används är kommer att bli ett stort plus.

Med hjälp av pyrit

En detalj som kan ställa in en guldgruvor diorama förutom en annan är användningen av pyrit, eller andra ämnen som ser ut som guld. Genom att sätta dessa material i den faktiska diorama, ger det det utseendet och känslan av en riktig guld gruvdrift i miniatyr. Om du kopplar pyrit med detaljerade modeller, blir det bäst i klassen.