mynewspapers.net

Dinosaurie ben hantverk

Dinosaurie ben hantverk


Barn älskar att lära sig om dinosaurier. En studie enhet på dinosaurier kan förbättras avsevärt med grafik och praktiska aktiviteter. Hantverk om dinosaurie ben hjälper barn bättre förstå storlek och skelett av dinosaurier samt hur paleontologer Upptäck ben på sina webbplatser. Överväga infusion dina studier av dinosaurier och deras ben med hantverk att hjälpa eleverna att förstå och komma ihåg sina lektioner.

Papier Mache dinosaurie ben

Att skapa papier mache dinosaurie ben är ett lätt hantverk. Använd en kartong förpackning papper röret som längden på benet. Deformationszoner tidningen i två bollar och fäst med tejp vardera änden av röret. Gör en papier mache blandning av mjöl och vatten och dopp remsor av tidningen i mixen innan de tillämpar dem på "benet". Efter det torkar, måla benet med gul, grå eller vit färg. Göra mindre ben på samma sätt med hjälp av mindre rör, såsom toalettpapper rör.

Milk Carton Tyrannosaurus Rex skalle hantverk

Skapa en Tyrannosaurus Rex skalle av en ren och torr 1 gallon mjölkpaket. Använd en torr radera markör för att rita områden på mjölkpaket som du vill klippa ut och ta bort. Använda en bild av en Tyrannosaurus Rex skalle som guide. Lägg kartongen på sin sida med handtaget upp. Handtaget blir ögonhålan och botten av kartongen kan skäras till formuläret tänder. Använda vass sax att klippa mjölkpaketet och sprayfärg skallen med vit färg. Barnen kan hjälpa Rita märkningar på skallen, men de bör inte styckning. Kanterna på skallen kommer att vara mycket vassa när klar. En Tyrannosaurus Rex skalle kan också vara skulpterade ur en styrofoam bollen och vass sax.

Dinosaurie fossila hantverk

Hjälpa barn lära sig om dinosaurieskelett och fossil med roliga hantverk. Rita en förenklad bild av en dinosaurie skelett. Följ linjerna av skelettet med vita hantverk lim att bilda "bones." Låt bilden torka för en dag, sedan lägga till en ljus tvätt av brun färg. Färgen kommer att visas som smuts eller rock och den vitt lim kommer att tas upp och verkar vara en fossil eller ben och barnen kan låtsas att de är paleontologer att upptäcka ben. Alternativt använda pasta och ris på papper för att bilda dinosaurieskelett och fossil.

Gräva för ben

Hjälpa eleverna att förstå en paleontolog jobb med ett roligt hantverk och aktivitet. Rita olika storlek ben former på tjockt papper. Har barn klipp ut benen. Ta en tårtform och fylla den med sand. Begrava ben i sanden och låt barnen gräva för dem. När de har hittat en liten hög med ben, har varje barn skapa en dinosaurie skelett på papper. Dinosaurie de skapar behöver inte likna en känd dinosaurie men kan vara en originell skapelse. Omväxlande, begrava ben formade godis (finns på godis butiker) i en kastrull med smulad upp chokladkaka eller farinsocker och låt barnen upptäcka godis ben.