mynewspapers.net

Dim-plus biverkningar

Dim-plus biverkningar


DIM är ett näringstillskott som är fördelaktigt för hormon-och immunsystem. Som ett komplement som bygger på naturliga ingredienser, absorberas DIM lätt av kroppen. Den milda reaktion som detta tillägg har på kroppen avspeglar inte den totala inverkan. Flera studier har visat att DIM är mycket effektivt på att stödja hormon hälsa utan biverkningar.

Vad är DIM

DIM är absorberbara form av diindolylmethane som förkortas DIM. Finns i flera grönsaker som broccoli, brysselkål, vitkål och blomkål, DIM är ett extrakt av dessa grönsaker och säljs över disk som ett näringstillskott. SVAGT Plus heter marknaden för denna produkt.

Användningsområden

SVAGT Plus används för att hjälpa kroppen att stimulera naturliga avgiftning enzymer och stödja hormon ämnesomsättning. Detta är en produkt som hävdar fördelar för både män och kvinnor eftersom det är ett utdrag från grönsaker och inte ett kemiskt tillverkade recept. DIM uppmuntrar östrogen i kroppen att röra sig längs specifik enzymatisk vägar som leder till nedbrytning av överdriven hormoner och stöd för att återställa frisk hormonnivåer.

Biverkningar

Flera studier har gjorts på användningen av DIM och visar alla att DIM ger inga märkbara biverkningar. Avsaknaden av biverkningar är en stor anledning till varför användningen av DIM uppmuntras av läkare för att bistå med hormonella avgiftning.

Biverkningar av liknande läkemedel

Biverkningar av de äldre I3C behandlingar som användes före utvecklingen av DIM kan bli betydande. Biverkningar av detta läkemedel inkluderar illamående, yrsel och ostadighet när hon gick. Om en större dos av medicinering blir behövs dessa sida effekter allvarligare. Om en större dos av DIM tas dock det att inga kända biverkningar.

Dosering och lagring

Den föreslagna början dosen av DIM är 2 kapslar tas dagligen. Större doser kan tas enligt anvisningar från läkare. DIM bör förvaras i torr, sval plats. DIM bör inte placeras i fönsterbrädor eller kvar i direkt ljus. Försiktighet bör användas för att hålla DIM och alla andra läkemedel utom räckhåll för barn.