mynewspapers.net

Differentierad frukt bricka idéer

Differentierad frukt bricka idéer


Frukt brickor är ett parti mat alternativ som är lätt bärbar och kan hjälpa avvärja gästernas hunger mellan deras ankomst och huvudmåltid eller förrätt. Frukt kan visas på en platt bricka eller en differentierad stativ, som de som används för att Visa cookies och andra söta behandlar. Använda kreativa sätt att placera och servera frukt på prisdifferentierade visar kan göra en enkel fruktbricka visas mycket festligare.

Grundsmakerna

Ett sätt att använda den enkla utformningen av prisdifferentierade facket till din fördel är att använda grundläggande frukt i hela facket. Varje nivå kan du visa upp en mängd frukt att göra valet enkelt för gästerna. Till exempel placera apple skivor som har besprutas med citronsaft att förhindra browning på den nedre nivån. Använd ett sortiment av apple sorter att göra skärmen mer tilltalande och erbjuder ett urval. Använda Fuji, Granny Smith, röda läckra, golden delicious och gala äpplen. För det andra lagret, välja ett sortiment av klyftor citrusfrukter som apelsiner, mandariner, grapefrukt och tangelos. Det översta lagret bör huset mest-känslig och dyr frukterna av displayen, som jordgubbar och blåbär.

Exotiska optioner

Lägga till ett urval av mer exotiska frukter blandas med standard sorter för att blanda ihop innehållet i din fruktbricka. Exempelvis användning skivad kiwifrukt, star frukt och skär upp mango och papaya tillsammans med staples, såsom äpplen och apelsiner. Du kan använda en hel grupp av displayen bara för exotisk frukt alternativ så du vet att allt på denna nivå är något utöver vanligt. Om du verkligen vill inkludera vissa unika erbjudanden, granska avsnittet exotiska frukter i mataffären och välja en bit av flera frukter. För att göra skärmen särskilda, lägga till namn kort kopplade till tandpetare och placera en i varje avsnitt av exotiska frukten gruppering så att gästerna vet vad varje frukt som kallas.

Att lägga till Extras och dekorationer

För att förbättra den övergripande utseendet på din differentierad fruktbricka, använda några dekorativa frukter för att göra arrangemanget visuellt tilltalande. Till exempel Använd druvor som har lämnats på stjälken och Linda dem runt benen eller sidor av facket själv. Du kan också väva kompletterande örter, såsom mynta, hela displayen eller placera kvistar färska skurna örten under hela frukt områden själv. Top din differentierad display med en båge, band eller även ballonger för att skapa en mer-festligt utseende. se till att placera frukt dopp i skålar till båda sidor av fruktbricka för gästerna att lätt hitta.

Kombinera smaker

Ett sätt att göra ditt fruktbricka olika, är att ha en smak tema förknippas med frukt och dopp markeringen. Till exempel för att göra en pina colada tema bricka, använda tandpetare för att hålla ihop bita storlek bitar av ananas, banan och kiwi. Har den samordnande dip, till exempel en pina colada frukt dopp, placerad bredvid facket. Alternativa alternativ med dessa förväg ordnad frukt pairings. Inkluderar äpplen och päron på tandpetare under kallare månaderna serveras med en kanel apple dopp eller skivade jordgubbar och bananer serveras tillsammans med en smaksatt med jordgubb, gräddfil-baserade frukt dopp. Blanda ihop kompletterande frukter genom att säkra dem med tandpetare och dem arrangera dessa spett på de olika nivåerna av facket kommer att lägga en twist till din frukt display.