mynewspapers.net

Dieter för kvinnor i deras 40s

Dieter för kvinnor i deras 40s


För varje decennium efter du slå 40, det finns en 1 procent nedgång i kalori behov, enligt Fitness Magazine. Detta innebär att du måste äta mindre bara för att behålla din nuvarande vikt. En bra kost för kvinnor i deras 40s bör kontrollera kaloriintag och inkluderar en mängd olika näringsrik mat från var och en av livsmedelsgrupper.

MyPyramid Plan

Förenta staternas jordbruksministerium MyPyramid planen är utformad för att hjälpa dig att få till en hälsosammare vikt och förhindra uppkomsten av kroniska sjukdomar. I personlig planen ingår kalori rekommendationer och servering förslag från varje livsmedelsgrupp baserat på din ålder, längd, vikt och aktivitet nivå. MyPyramid kost är hög i fiber, betonar frukt, grönsaker och fullkorn. Äta mer fibrer hjälper dig att känna full längre och förhindrar överätande. Det är också hög i kalcium och vitamin D. kvinnor i deras 40s behöver dessa två näringsämnen att stödja benhälsa och förebygga benskörhet. MyPyramid ingår även tips på hur man gör bra livsmedelsval och friska beredningsmetoder

Mayo klinik kost

Mayo Clinic kosten är en viktminskning diet för att lära dig sundare vanor att få till bättre vikt och stanna där. Kosten är uppdelad i två faser. Den första fasen är inställd för att motivera dig och få fart på din viktminskning. Du kan förlora 2,7 till 4,5 kg under denna två-veckors fas, enligt hemsidan. Under den andra fasen, att din kurs i vikt sakta till 0,5 till 1kg per vecka, medan du lär dig om hälsosamma vanor och hur man gör dem hålla en livstid. Kosten är baserad på Mayo Clinic matpyramiden. Denna matpyramiden uppmuntrar dig att göra lågt kaloriinnehåll frukter och grönsaker stöttepelaren i din kost. Mayo Clinic kosten betonas även fysisk aktivitet, uppmuntra mer rörelse med vardagssysslor tillsammans med planerade motionsprogram.

Viktväktarna

Viktväktarna har hjälpt människor som lyckats gå ner i vikt för mer än 40 år. Det är ett program för kvinnor som behöver extra motivation genom gruppen stöd. Viktväktarna använder ett poängsystem för att du lär dig att kontrollera ditt intag för att gå ner i vikt. Varje mat objekt tilldelas ett poängvärde baserat på kalorier, fett och fibrer. Låg-kalori, fiberrik mat har färre poäng än högt kaloriinnehåll, fettrik mat. Du har kontroll över ditt intag genom att äta mer än den totala dagligen poäng Viktväktarna antyder. Förutom att lära sig grunderna i näringslära, Viktväktarna också erbjuder hälsosamma recept och träningstips.