mynewspapers.net

Diet & motion idéer

Diet & motion idéer


Att hitta en kost och motion rutin som fungerar för dig långsiktiga kan ta några försök. En del av detta är den naturliga trial-and-error processen av finjustering något nytt. Men det är också en fråga om att inse att det finns ingen tid som nuvarande. När du förbinder sig att vidta åtgärder för att införliva hälsosam kost och motion förändringar i ditt liv nu--istället för imorgon eller senare, pounds kommer att smälta bort och du kommer att njuta av en nyfunna nivå av kondition.

Tidning

Att hålla reda på både vad du äter och när och hur mycket du tränar ger dig ett sätt att hålla dig ansvarig. Det också håller dig från att föreställa sig bort överskott eller lättja och hjälper dig att fira framgång. Bär en bärbar dator med dig att använda som en mat journalen, skriva ner allt du äter eller dricker och utvärdera din kost i slutet av varje vecka. Vissa människor gör detta för den första veckan för månaden av en kost. vissa gör det hela tiden vara medvetna om vad de äter. Skriva ner en beskrivning av din träning, alltför. Logga in hur länge du arbetat, vilken typ av träning det var och hur intensivt det var. Detta hjälper dig att objektivt utvärdera din träning framsteg.

Experimentet

Prova en ny mat varje vecka. Detta håller dig från att falla in i gamla hjulspår och bli uttråkad från en konstant diet av din hälsosamma baslivsmedel. Du kan tillämpa samma strategi till träning. Prova något nytt varje vecka eller två tills du hittar en typ av träning som du är nog glada över att göra regelbundet. När du har etablerat en regelbunden motion rutin att fungerar för dig, du inte kanske vill störa den för mycket genom att lägga till i andra aktiviteter. Men gör det en punkt att prova något nytt och fysiska, som en ny typ av dans, kanot, kajak eller åtminstone en variant på din vanliga träning, minst en gång i månaden. Som med maten, kommer försöker nya fysiska aktiviteter att hålla dig från att hamna i gamla hjulspår, och ger dig ett sätt att mäta hur mycket mer bekväm och säker blir du har i din egen kropp.

Rekrytera positiva influenser

Komma i kontakt med familj, vänner eller kanske till och med främlingar--träffade online eller i stödgrupper--för att fira dina prestationer och stödja dig genom smärre motgångar. Uppsatta mål för mätbara, uppnåeliga, begränsad tid, då rapport i gruppen om dina framsteg. Be dina vänner att vara jour om du behöver någon att träna med på kort varsel, eller be någon att åta sig att vara en sympatisk anhängare som är villig att villkorslöst lyssna på vad du delar, utan att försöka fixa du eller lösa dina problem för dig.