mynewspapers.net

Diagonal frisyrer för tonåringar med långt hår

Diagonal frisyrer för tonåringar med långt hår


Asymmetriska frisyrer är vågad och moderiktiga. Även om diagonal frisyrer enkelt lossnar lika djärv, finns olika musikstilar från subtila till mer extrema. Med många sätt hår kan skäras, är det sällsynt att två diagonala stilar vara exakt likadana. Detta ger dig en chans att få en en-av-en-slag frisyr. Diagonal frisyrer är populära för alla åldersgrupper, men tonåringar är mest öppna för experimentera med flashiga och standout diagonal stilar. Bekanta dig med de många stilarna av asymmetriska och diagonal frisyrer för långt hår.

Långa asymmetriska Bob

Den långa asymmetriska bob är en populära och mångsidiga frisyr som kan bäras med eller utan fransar. Även om långa bobs tenderar att se bra ut på många ansikte typer, är de idealiska för runda och ovala ansikte former. Denna frisyr är modern och vågad, men även lämplig för varje dag ser, professionellt utseende och formella sammanhang. Du kan lägga till kanten i denna stil genom skarp, diagonal fransar eller tona ner med en sida del och mjuka lager.

Diagonal Bangs

Istället för att gå för Frans som är mer traditionell och skär rakt över, kan du prova något mer moderna och trendiga. Experimentera med diagonalt skära Frans kan du till idrott en elegant och asymmetrisk utseende samtidigt bibehålla ditt långa hår, styckning är begränsad till fronten bara. Diagonal Frans kompromissa inte mycket längd och kan enkelt ta din övergripande utseendet till nästa nivå.

Vinklade ansikte ram

Denna stil är perfekt för långa frisyrer med en centrum eller sidan del. Även om att uppnå detta ser innebär att ta bort lite mer hår jämfört med skärande asymmetriska fringe, är färdiga stilen fantastisk. För att uppnå detta utseende, hår skärs i diagonal vinkel på vardera sidan och formas till önskad del. Denna look kan du hålla all av din längd i ryggen och fokusera de diagonala nedskärningarna mot framsidan av håret. Med vinklade, känslig och mjuk lager mot framsidan av denna frisyr graderade sidorna ser särskilt trevligt om fyrkantigt ansikte former, enligt The håret Styla hemsida.

En sida Mohawk

Bär en frisyr med ena sidan extremt kort, medan den andra sidan är fortfarande lång och flyter är en annan trendiga, asymmetrisk stil, enligt skönhet & badet. Med bara en kort sida och avsaknad av hår spikar, detta ser har dykt upp i populära frisyrer och har gett en uppdaterad och raffinerad twist på traditionella Mohawks. För att lägga till en diagonal twist på denna stil, kan tips på sidan av hår som fortfarande är lång skäras till en snygg och skarp diagonal vinkel. Denna stil är säker på att fånga uppmärksamhet med en mycket djärv snyggare utseende.