mynewspapers.net

Detaljhandeln fönster Display idéer

Detaljhandeln fönster Display idéer


Business återförsäljare vanligtvis försöka hålla deras store windows uppdaterat med utvalda produkter, promotion flyers eller annonser och annan marknadsföring element. Om du precis har börjat i detaljhandeln och försöker tänka på bra display alternativ, finns det gott om idéer tillgängliga för dig. Nyckeln till en bra skärm är att ha en uppsättning som fångar ögat, fångar uppmärksamheten och sedan "rullar i" den potentiella kunden.

Kalendern idéer

Gör din butik front koordinerat med de officiella och inofficiella semester och erkännande dagarna i månaden. Använd din visar att väcka uppmärksamhet lite kända händelser eller ha kul att främja konstiga teman i månaden. Det råder ingen brist på händelser som kan firas. Detta är bra för månader utan stora helgdagar eller månader som inte är kända för vissa saker. Till exempel i oktober vet flesta denna månad erkänner Halloween och Breast Cancer Awareness, men de flesta vet inte det också råkar vara national kök och badrum månad. Skapa en försäljning kring tillämpliga idéer, eller använda dem för att föra medvetenheten till din kommun. Om du är en sällskapsdjur vänlig verksamhet, par med din lokal skydd för bilder av hundar och katter när det är införa en kvinnojour katt eller anta en skydd hund månad.

Samhällsengagemang

Om du vill bygga upp en relation med din lokalbefolkningen, tillåta dem att bidra. Kör en färga tävling för de lokala skolbarn och Visa vinnarna i ditt fönster. Gymnasiet idrottare i veckan/månaden gör också en stor skärm, perfekt för sportbutiker. Lokala konstverk kan läggas till en display på en konst leverans butik, eller också vinnarna i en fototävling deras arbete visas på din foto leverans butiken med typ av film, flash eller kamera som användes. Gemenskapen kommer att uppskatta ditt stöd av dem och kommer sannolikt att ge sin verksamhet till dig i sin tur genom en känsla av lojalitet.

-Spy

Skapa en visning och dölja vissa element inom it. Post en lista över dessa objekt i fönstret, eller att lura människor inne i butiken erbjuda listan vid disken eller genom dörren. Detta sätt de kan plocka upp på sin väg in eller ut och över poster utanför de hittar. Varje dag eller varje vecka markera objekt, göra en omgång. Har du folk stoppa av regelbundet att ta reda på var pesky objektet. Detta kommer att dra mycket uppmärksamhet till din display, som kommer att skapa en buzz om din butik.