mynewspapers.net

Det rätta sättet att ange middagsbordet

Det rätta sättet att ange middagsbordet


Tror Thanksgiving, en slips gala eller en fin restaurang. Havet av glas, gafflar och skedar på bordet kan verka överväldigande, men ett korrekt set middagsbord ger dina gäster rätt verktyg för varje mat och dryck serveras.

Funktion

En tabell för en multi-rätters måltid finns bestick, tallrikar, glas och en servett. Traditionellt, är redskap som används först på utsidan, eller längst från plattan. Ett bröd plattan sitter oftast till den övre vänstern delen av tallriken.

Silverföremål

Vid en traditionell bord hittar du gafflar till vänster Skyltens middag. Middag gaffeln är oftast närmast tallriken med sallad gaffel till vänster. Till höger om tallriken hittar du minst en kniv med dess blad vänd inåt. Soupskeden, är om nödvändigt, till höger om knivarna. Antalet varje redskapet beror på banorna. En dessert sked och gaffel placeras horisontellt ovanför tallriken.

Glasögon

Placera en bägare vatten närmast tallriken på den övre högra sidan ovanför kniv och sked. Vinglas, en för rött vin och en för vitt vin om måltiden innehåller båda, stå till höger om vatten glas.