mynewspapers.net

Det bästa stället att sälja basket korten

Det bästa stället att sälja basket korten


Basket korten är en populär sport collectable. Som fans ser ut för kort av sina favoritspelare, skapa tillverkare små konstverk att locka dem till. Människor som vill sälja basket korten har många alternativ. Men Internet är det bästa stället att sälja basket korten för maximal vinst, eftersom det finns många online mötesplatser, alla med sina egna fördelar.

Online-auktionswebbplatser

Auktion webbplats eBay är den största marknaden i sitt slag på Internet, och det är en av de första ställena att överväga att sälja kort. EBay har dock vissa nackdelar. Den notering och "slutvärde" avgifter, som tar ut en andel av det slutliga försäljningspriset, skär i vinstmarginalen. Med så många säljare på eBay är konkurrensen om budgivare hög. Ännu mycket collectable kort kan inte samla tillräckligt med uppmärksamhet eller lämplig bud eftersom det kan finnas flera exemplar av samma kort tillgängligt på webbplatsen. Sälja på eBay ofta kräver säljare att hålla auktioner med en låg utropspriset, för att uppmuntra tidigt budgivning och få andra anbudsgivare uppmärksamhet. Tyvärr, detta orsakar många objekt att sälja för långt mindre än marknadsvärdet. Säljare kan ställa in en reserv--ett minimipris som budgivningen måste nå-- men detta ofta motverkar anbudsgivare. För att maximera vinster, många säljare grupp kort i massor--av spelare eller lag, till exempel--som är ofta mer attraktiva för anbudsgivare. Andra auktionssajter, till exempel eBid.net, där notering är gratis, finns populära alternativ till eBay. "Slutvärde" avgifter på eBid är också lägre, men platsen har ännu inte så många budgivare som eBay.

Sport Memorabilia platser

Sport memorabilia platser är populära alternativ för återförsäljare säljer basket korten. Bland bästa är Beckett.com, webbplatsen för Beckett sport memorabilia pris guide tidningen, och Sportsbuy.com, en webbplats som erbjuder många svårt att hitta kort för diskriminerande samlare. Beckett.com är till stor del en nyheter webbplats och pris, men dess "marketplace," med ett antal av landets bästa återförsäljare, är mycket populärt, eftersom många hard-core samlare redan på webbplats. Om du vill bli återförsäljare Beckett, måste säljare gå igenom ett tillståndsförfarande. Om det godkänns, nätbutiken listar sina lager, och Beckett hanterar transaktionerna. Avgifterna gäller. Sportsbuy.com är gratis för säljare att gå med och visa sina kort webbplats avgifter nominella avgifterna (lägre än eBay) för alla artiklar som säljs. Sportsbuy samlar in pengar från köparen och överför den till säljarens konto.

Detaljhandeln webbplatser

Vissa detaljhandeln webbplatser, som Amazon.com, att säljare att lista alla objekt, inklusive basket kort. För att lista ett objekt, vara Internetföretag "Pro köpman," med extra månadsavgifter. Om objektet är redan listad (och tusentals kort är), kan någon sälja deras under samma notering. Den enda nackdelen är de höga "slutvärde" avgifter, som är bland de högsta nivåerna av någon webbplats.

Offline alternativ

Det finns alternativ att inte sälja online. Återförsäljarna har funnit framgång säljer basket korten på sport kort visar (fortfarande en populär plats), gemenskap händelser (som konst och hantverk festivaler) och basket händelser såsom Hoop-It-Up.