mynewspapers.net

Det bästa skummet för reupholstering en stol

Det bästa skummet för reupholstering en stol


Att välja bästa skummet till reupholster en stol är inte så lätt som det kan tyckas. Densitet och kompression är de viktigaste delarna i hur skum säljs och kategoriseras. Densitet definierar tjocklek och komprimering definierar vikt resiliency. Ytterligare överväganden ingår inomhus kontra utomhusbruk, exponering för vatten och försiktighetsåtgärder till om stolen behöver vara brandsäkert.

Öppen Cell skum för inredning och privat

Det bästa övergripande valet att tillfredsställa mest inomhus möbler reupholstering behov är att gå med en medellång öppna celler skum, för tyngre stolar som tillverkas av trä, stolar används i en matsal eller för mer "cushiony" stolar som de som används i ett vardagsrum. Skummet ska ha en densitet på 2.1 eller högre och rymma en komprimering vikt på minst 15,4 kg. Om stolen är ljusare, som en köksstol, en ljus, öppen cell skum med en densitet på 1,0 och komprimering rymmer 13,6 kg. är det bästa valet.

Mögel resistenta och snabb torkning utomhus skum

Tapetserararbeten en stol för utomhusbruk av pooler, uteplatser och trädgård utrymmen kräver ytterligare överväganden. Detta är särskilt sant för stolar placeras utomhus i fuktiga klimat och områden att uppleva häftiga regn. Mögel blir det vanligaste hotet. Som ett resultat, är det bästa valet en öppen cell skum som har en högre densitet på 2,0 eller mer och en kompression av 24.9kg. Detta gör att placera dämpning för att rymma och utvisa vattnet och vara vred för att torka snabbare, med minimal förlust av elasticitet.

Utomhus och marin kvalitet skum

Öppen cell skum är också det bästa valet för möbelbeklädning utomhus och marina stolar. Försiktighet är att vara säker att skummet har rätt densitet och komprimering kapacitet och, framför allt, att skummet är mögel resistenta. De bästa cell skum valen bör ha en densitet på 1.5 eller högre till reupholster gemensamma utomhus trädgårdsmöbler sittdynor, och 2,0 och högre för kuddar används på båtar. Komprimering är också en nyckelfaktor för möbelbeklädning sittplatser för båtar. de bästa valen bör ha en viktkapacitet på 20kg. Om stolen har ett dubbelt syfte att fungera som en flotation enhet, bör bästa skummet ha en hög täthet av 4.0 eller mer och en vikt kompression av 11,3 kg. (lägre än den komprimering "on-board"-eller "land") att aktivera stoppade sittdynan att flyta i nödfall.

High Resiliency skum för offentliga platser

High resiliency skum är bäst för möbelbeklädning stolar som används ofta, som i allmänna platser som restauranger. High resiliency skum bör ha en densitet på 2,85 eller högre och en kompression av 24.9kg. eller mer. Leta efter high resiliency skum som är också brandhämmande för möbelbeklädning stolar som ofta används av allmänheten. Ytterligare överväganden är mögel motstånd och antimikrobiella funktioner för övriga stolar används ofta och av offentliga beskyddare och företagskunder.