mynewspapers.net

Det bästa sättet att värma ett växthus

Det bästa sättet att värma ett växthus


Att hålla växter vid deras idealisk temperatur är ett dilemma för många växthus trädgårdsmästare. En idealisk temperatur för ett växthus är 85F under dagen och inte kallare än 65F på natten. Eftersom växthus tjäna syftet med året-runt trädgårdsskötsel, blir uppvärmning ett stort problem, särskilt under vintermånaderna. Lyckligtvis är några av de bästa sätten att värma ett växthus också ekonomiskt och energieffektiva.

Instruktioner

• Täcker ditt växthus med ett material som släpper in den maximala mängden ljus och låter ut minst mängd värme. Materialet kallas de växthusgaser glasrutor. Alternativ är glas, plast och styv plast. Glas är det traditionella och Rekommenderad glas material, men det kräver en kraftig ram. Dubbel - och trippel-styrka glasrutor maximera brott-motstånd. Några energieffektiva alternativ inkluderar dubbel-wall härdat glas, vilket minskar värmeförlusten genom 1/3, och låg emissivitet, eller låg-e, beläggning, vilket minskar värmeförlusten utan att offra ljus förlust. Film plast är 1/6 till 1/10 kostnaden för glas- och ett effektivt val för hobby växthusgaser trädgårdsmästare. Lite film plast kan pågå upp till fem år. Skydda dina växter mer väsentligt med styv plast, som är gjord av glasfiber, akryl eller polykarbonat. Det är okrossbart och resistenta mot hagel skador. Plus behåller alla styv plast typer värmen något bättre än glas och betydligt bättre än polyeten film plast.

• Lägg till ett dubbelt lager av film plast runt den befintliga glasrutor i ditt växthus. Du kan förlora 15 procent av solljuset, men du kommer att minska värmeförlusterna med 42 procent.

• Anläggningen låg växande buskar runt grunden för ditt växthus. De förhindrar värmeförluster genom att avleda vind och snö-svällning.