mynewspapers.net

Det bästa sättet att vända en lyktstolpe på & Off

Det bästa sättet att vända en lyktstolpe på & Off


Vad som utgör det bästa sättet att sätta en utomhus lampa på och stänga beror på vilken typ av utomhus lampa post armatur du har och ditt perspektiv när det gäller bekvämlighet och säkerhet. Det finns flera faktorer att överväga, därför, när du bestämmer vilket tillvägagångssätt är det bästa sättet för dina omständigheter.

Vilken typ av belysning behöver du?

Om du installerat en utomhus lampa post fixtur på din egendom för att bara "dressing" på framsidan av ditt hem exteriör på natten, kommer vilket gör det ser mysiga och "bodde i," du förmodligen vill manuellt vända lampan på och av på en switch belägna nära ytterdörren. Om denna samma typ av post ljus finns i din bakgård, bör du sätta ljuset på en switch nära din bakdörren entré. Om din front- eller bakgård post lampa behöver dock att tillhandahålla säkerhet för din fastighet när det är mörkt, eller om lampan är tänkt för att tända en potentiellt farlig gångväg, kan ett automatiskt system som inte kräver din direkt interaktion vara ett klokare och mer praktiskt val.

Automatiska system: Ljus upptäckt

En lyktstolpe baserat på en ljus upptäckt sensor kommer att börja vända på (i ett warm-up Stadium) i skymningen och bli fullt belysta i mörkret. Lampan kommer att fortsätta att bränna till gryningen, då lampan kommer att börja trappa ner tills det slutligen släcks helt i dagsljus. Du kan köpa lampa post fixturer som fungerar på denna teknik, eller köpa socket adaptrar som installeras i alla befintliga fixtur med en skruv i lampa bas. Dessa uttag adaptrar fungerar med vanliga glödlampor men de kanske inte fungerar med nyare CFL lökar. Den främsta nackdelen med en ljus-detektor lampa efter som detta är energikostnaden för en glödlampa som brinner i nästan åtta timmar per dag, 365 dagar om året. Ett bra alternativ är att placera ett ljus-detection uttaget adapter på en standard ljus post som också fungerar på en manuell brytare inne i huset. När inomhus omkopplaren är i läge "på" ljuset kommer att vända i skymningen och bo hela natten, men du kan fortfarande välja för att stänga av lyktstolpe från manuell växeln.

Automatiska system: Rörelsedetektorn

En rörelse-detektering typ lyktstolpe tänds endast när sensorn känner av rörelse i närheten av en lyktstolpe. Du kan ange de sensorn så det visar när något rör sig framför sensorn, upp till 20 fot bort, eller du kan begränsa sensorn för att bara slå på ljuset när något rör sig inom ett par fot av sensorn. Du kan justera hur länge lampan fortsätter lysa innan det vänder sig. Motion detection socket adaptrar finns men detta fungerar bara i vissa konstruktioner av post lampor där lampa inneslutningen kommer inte att blockera "synvinkel" rörelsedetektor sensorn ligger vid basen av lampa. Många rörelse detektor socket adaptrar finns också skrymmande och får höja den så hög lampan från uttaget bas att inlägget Lampsockel inte kan förseglas ordentligt. Fördelen med en rörelse detektor lampa är energibesparingar över en alltid-på ljus. Men den främsta nackdelen med rörelsedetektorer är att, när konfigurerad dåligt, kan de utlösas av en förbipasserande bil, fotgängare, eller husdjur och gnagare som bryter den upptäckt strålen, inte bara inbjudna gäster kommer upp gångvägen. Under vissa förutsättningar en rörelse detektor ljus kan cykla på och av många gånger under natten, att skapa en konstig visuella störningar: finns det något oroande om du tittar på ett inlägg ljus slå av och på, på och av, på och av, upprepade gånger under en kväll. Om din lyktstolpe kan stängas av genom en manuell brytare från inne i huset, kan du hitta du håller sådan en "blinkning" ljus avstängd mer än vad du gör det möjligt att bo.