mynewspapers.net

Det bästa sättet att tvätta vita skor

Det bästa sättet att tvätta vita skor


Många gymnastikskor kommer i vitt, men färgen visar smuts lätt, ta bort från det rena utseendet på din klädsel. För att tackla detta problem, försökt bara kasta sina skor i tvätt, polering dem med vit skokräm eller blötläggning dem i blekmedel. Det bästa sättet att tvätta vita skor är det sätt som är enklast och mest effektiv för dig.

Instruktioner

• Ta bort skosnören från dina skor. Ange att dessa åt sidan att tvätta i maskin tvätt senare, eller kasta ut och ersätta med nya skosnören.

• Saker dina skor med plast matkassar. Detta hjälper skon håller sin form under reningsprocessen.

• Blanda lika delar av vit vinäger och bakpulver i en skål till en pasta. Lägga till en liten droppe av blekmedel om du vill, men inte mer än så. Använd en gammal tandborste att Applicera pastan till dina skor och grundligt gnugga det.

• Ta bort plastpåsar från dina skor. Lägg skorna i tvättmaskinen, med kallt vatten och en bleach-gratis tvättmedel. För att skära ner på bullret från skorna skvalpar runt, kan du lägga till några luddfri handdukar i tvättmaskinen.

• Ställ in dina skor på en ren och torr yta. Spraya lätt med spray stärkelse att ge dem som "nya skor" känner när de har torkat. Byt skosnören.