mynewspapers.net

Det bästa sättet att ta bort väggen papper gränser

Det bästa sättet att ta bort väggen papper gränser


Ta bort tapeter från dina väggar kan vara en utmaning. Det bästa sättet att ta bort en tapet gränsen beror på ålder gränsen och hur det är kopplat. Du kanske måste prova flera olika metoder för att hitta det bästa alternativet för ditt projekt.

Peeling

Tapet gränserna som är relativt nya eller tillämpades över befintliga tapeter är oftast lätt att avlägsna. Försiktigt dra i kantens hörn med en paint skrapa. Dra inte tapeten från väggen; i stället skala det tillbaka på honom, som om du vrider sidan i en bok.

Kemiska lossa

Om tapet gränsen inte lätt lossnar, använda en kemikalie för att lossa papper och klister. Gör en hemmagjord giftfri lösning med lika delar varmt vatten och vinäger. Om tapet gränsen är tillverkad av vinyl, poäng det lätt med en stålborste för att lösningen att nå limmet. Tillämpa lösningen på tapeten med en sprayflaska eller torka det på med en svamp. Låt blandningen blöt i några minuter, eller tills gränsen mjuknar, sedan skrapa tapeten bort med en paint skrapa.

Ångande

Du kan behöva ånga mycket envis tapet gränser med en kläder ångbåt eller en hyrd tapet ångbåt. Tryck på ånga plattan mot gränsen. ånga kommer att lossa lim och papper som du sedan kan skrapa bort. Ångande fungerar väl på gips väggar, men var försiktig på gips. Överdriven ångande kan skada dina väggar.