mynewspapers.net

Det bästa sättet att ta bort ogräs från en grus uppfart

Det bästa sättet att ta bort ogräs från en grus uppfart


Ogräs i gruset uppfarter är lättare att döda än vad du kanske först misstänker. Huskurer kan vara det bästa sättet, eftersom de är billigare än kommersiella produkter, effektiva och inte medföra farliga kemikalier.

Vinäger och vagga Salt

Vinäger och Vagga salt döda båda växter urskillningslöst, enligt webbplatsen PlantCare. Som alla växter i grus uppfarter är vanligtvis oönskade-- och därmed onödigt att undvika--dessa kan vara stora lösningar. Salt, i synnerhet vistelser i marken och höga nivåer av det medför att jorden olämplig för odling av växter--vilket gör det mer sannolikt ogräs kommer att hålla sig borta. Mätta rötter med vinäger och/eller Häll tillräckligt Vagga salt på basen av växten för att mätta jorden.

Gnugga alkohol

En tesked av gnugga alkohol blandat med en liter vatten gör en lätt weed-dödande spray. Spraya rötterna och växter med lösningen.

Att hålla ogräs bort

Skapa fysiska hinder hjälper hålla ogräs borta. När ogräset är borta, helt täcka området i ett lager av grus. Också överväga att placera plastfolie under gruset att ge uppfarten till skydd.