mynewspapers.net

Det bästa sättet att ta bort matta lim

Det bästa sättet att ta bort matta lim


När du har dragit dina mattor, kan du hitta att du har limmet fastnade av betong under. Innan du kan måla eller färga din betonggolv, måste du ta bort limmet. Lim kvar på betongen hindrar bets och färg från ansluter sig till golvet och orsakar din färdiga produkten att skala och bubbla.

Instruktioner

• Skrapa så mycket av limmet bort betongen som du kan. Använd en metallavstrykare att manuellt ta bort stora bitar.

• Sätta på en mask, skyddsglasögon och gummihandskar. Sprida ett ¼-tums tjockt lager adhesive remover till de drabbade områdena av golvet. Öppna så många dörrar och fönster som möjligt att ge ventilation i rummet. Självhäftande removers är skadliga, så hantera dem med försiktighet. Ta regelbundna pauser från rök.

• Tillåt den adhesive remover tränga in limmet i minst 30 minuter. Kontrollera en liten del av limmet med en skrapa de 30 minuterna har förflutit. Om du kan lätt skrapa bort limmet, att börja arbeta på hela golvet.

• Skrapa bort alla limmet från betonggolv. Torka din skrapa ofta på en trasa.

• Skölj golven med rent vatten. Fyll en liten hink med vatten och häll det långsamt på golvet. Arbeta i små delar så att du inte kommer att översvämma de närliggande områdena. Kontrollera att golven är helt fria från limmet och den adhesive remover. Använda en våt-torr vakuum och handduk för att städa upp stående vattnet som du skölja golven.