mynewspapers.net

Det bästa sättet att rengöra väggar före målningOm du ommålning väggarna i ditt hem, är det viktigt att rengöra väggarna innan tillämpa färgen. Väggarna måste rengöras grundligt så att den nya lager färg kommer att korrekt följa. Rengöring väggar är ofta ett kladdigt jobb, men det är något som är absolut nödvändigt före målning. Det bästa sättet att rengöra väggar före målning använder trinatriumfosfat. Denna produkt kommer att skära fett och ren smuts bort av väggarna.

Instruktioner

• Sätt på skyddsglasögon, gummihandskar och kläder som täcker dina armar och ben.

• Fastställa plast i rummet där du arbetar. Detta kommer att hålla dina golv från att bli blöt under rengöring. Ta bort alla bilder eller andra dekorationer som hänger på väggarna. Täcka eluttag med silvertejp för att hålla dem från att bli blöt.

• Fyll en stor hink med två gallon varma vatten. Tillsätt ½ kopp trinatriumfosfat till vattnet. Tillåta trinatriumfosfat att helt upplösa i vattnet. Fyll en hink med vanligt vatten för att skölja.

• Doppa en platt mopp i hinken för rengöring lösning. En mängd olika typer av platta moppar finns på de flesta stora butiker. Se till att moppen är gjord av en icke-slipande material.

• Stå ca två fot bort från väggen. Tvätta väggen uppifrån och ner, arbetar i sektioner ungefär tre fot brett. Skölj moppen ofta vid rengöring. Använd en tandborste och rengöringsvätska till ren hörn och längs socklar. Om du tycker det är svårt att rengöra de lägre delarna av muren med moppen, Använd en svamp i stället.

• Skölj varje tre fot avsnitt omgående med en färsk mopp eller svamp. Placera en ren, torr trasa över den väl urvriden ut platt mopp huvud torka varje tre fot avsnitt när du sköljer. Använd en torr handduk för att torka lägre delar av väggen om du inte föredrar att använda moppen på dessa avsnitt.

• Tillåt väggarna till luft torka helt innan du tillämpar färg.