mynewspapers.net

Det bästa sättet att rengöra glasfiber dusch båsNyckeln till att hålla din glasfiber duschkabin ren är att använda de rätt rengöringsmedel på dem. Glasfiber är mjuk, så en hård renare kommer att skada den. Det bästa sättet att rengöra glasfiber duschkabiner är med dagligt underhåll och milda rengöringsmedel.

Regelbunden rengöring

För att hålla glasfiber duschkabiner ser blank och ljusa, efter varje användning, skölj Duschväggar med varmt vatten och sedan torka dem med en gummiskrapa. Detta tar bort tvålrester och andra uppbyggnad. Varje vecka, tvätta stånden med en blandning av flytande och varmt diskvatten.

På djupet

Om mögel växer på din glasfiber duschkabiner, är mer djupgående rengöring nödvändigt. Tillsätt vatten bakpulver skapa en tjock pasta. Med en mjuk svamp, Applicera pastan till mögel eller något smutsiga område. Gnugga försiktigt för att ta bort mögel och skölj sedan med vatten.

Överväganden

Glasfiber repor lätt, Använd så bara icke-slipande rengöringsmedel vid rengöring din dusch bås. Repor förstöra utseendet på parkett och ge mögel en plats att gömma sig och växa. För avtrubbade eller repig spiltor, applicera ett lager av automotive vit polering sammansatta att väggarna och sedan polera det bort. Det återställer glans till din dusch.