mynewspapers.net

Det bästa sättet att packa en resväska Samsonite

Det bästa sättet att packa en resväska Samsonite


Samsonite gör tuffa resväskor för resenärer av alla de slag--äldre läsare kanske minns den Samsonite kommersiella där även en gorilla inte kan bryta ett. Men en stark resväska är bara lika användbar som den skicklighet med vilken du packa den. Packa rätt objekt på rätt sätt, och du har en bättre resa.

Välj dina kläder klokt

Innan du packar, Välj dina resor kläder klokt. Att medel att veta lite om din destination, särskilt dess klimat, och hur formellt måste du klär-- och sedan packning bara det du kan rimligen behöver en gång du är där. Lägg ut alla kläder och andra objekt som du vill packa nära resväskan, att se till att du har något för varje typ av kläder du behöver. Sedan ge mental uppskattning av om du kan få allt det där i resväskan innan du startar förpackning. Förmodligen du lagt ut för mycket. Herrar, två par byxor kan göra i stället för tre. Damer, sex par skor kan bara vara för många. Överväga hur länge du planerar att resa, om du ska tvätta kläder och hur snygg du behöver, och sedan sålla bort de onödiga objekt. Packa aldrig allt för värdefull att förlora, antingen i hur mycket det kostar eller hur mycket sentimentalt värde den har.

Pack med omsorg

När allt är lagt, är målet att få allt i din Samsonite. Perfekta organisation inom resväskan är inte nödvändigt, men totalt kaos är inte en bra idé, heller. Sätt som objekt mer eller mindre på samma ställe så att du kommer att kunna hitta dem i korthet när du öppnar igen resväskan. De flesta av dina kläder, underkläder, jeans, kjolar och T-shirts, bör kastas. Det sparar utrymme. Placera tillplattad objekt, som en klänning skjorta och byxor, mot botten, med ett lager av varmvalsade produkter över dem. När de flesta av objekten är i, fyll de överblivna utrymmena med mindre objekt, till exempel strumpor eller böcker. Linda skor, även om de är rena, i en plastpåse innan packa dem. De ska få smutsiga senare och du vill att väska händig när du packa skor. Också använda stor omsorg på att förpacka någon flaska vätskor. Om du måste packa sådant som schampoflaskor eller läkemedel, lägg dem i en tätt sluten plastpåse, eller ännu bättre en väska inuti en mindre resande så att du kan zip stänga. Försök fördela tunga objekt, till exempel böcker, runt resväskan.

Travel säkerhetsöverväganden

För flygresor inom Förenta staterna, eller till och från landet, hålla i åtanke Transportation Security Administration förordningar om vad inte kan transporteras och vad måste förpackas i en rutig resväska. Det finns en lång lista med objekt som inte kan utföras, så om du planerar att ha dem med dig under din resa, du har att hitta plats i resväskan för dem - objekt som vassa föremål, sporting varor, skjutvapen, verktyg, kampsport objekt. Vissa objekt, till exempel tändare med bränsle och strike-anywhere tändstickor, inte kan transporteras i en rutig resväska, heller. Fullständig information finns webbplatsen TSA. Slutligen, om du vill låsa din Samsonite, använda ett TSA-godkänt lås. TSA beskriver dessa på sin hemsida. Om du använder olika lås, kan inspektörer bryta öppna din Samsonite. Resväskan kan hålla ut en gorilla, men inte TSA.