mynewspapers.net

Det bästa sättet att installera en kopplingsdosa på ett konkret takKopplingsdosor innehåller kablar för apparater, försäljningsställen, växlar och tillgång till ledningar för olika ändamål. Varje typ av ledningsdragningar kräver en specifik kopplingsdosa lämpliga för respektive projekt. Det bästa sättet att installera en kopplingsdosa på ett konkret tak är med konkreta ankare skruvar. De är lätta att installera, flyttbara och kommer säkert någon typ av junction box på en betong tak.

Markera platsen

Bestäm platsen för hålen att säkra kopplingsdosan till konkreta taket av placering, storlek och läge monteringshålen i junction-boxen. Varje typ av box har en unik montering position, så placeringen av skruvarna kommer att variera. Om junction-boxen har flush-monterad skruvar, som platt metall kopplingsdosa, håll kopplingsdosan i position i konkreta taket. Använd en penna eller markör för att markera platsen för skruvhålen genom att placera spetsen på pennan eller markör genom skruv öppningar och märkning på plats på det konkreta tak. Vissa kopplingsdosor, såsom utlopp och växel lådor, har tagit upp hål för skruvarna ligger på sidorna av kopplingsdosan. Placera en bit av papperspåse över kopplingsdosan och peta hål i pappret med en lång efterbehandling spik så att spiken går igenom monteringshålen på samma plats som på papperet. Håll den här mallen på taket och använda en markör för att markera platsen för monteringsskruvar i konkreta taket.

Borra hål

Hål som krävs för betong skruvar. Skruvarna kan inte gå igenom betongen utan en pilot hål, men trådarna greppa på sidorna av betong som de skruvas in i pilot hål. Storlek på borr krävs för den valda konkreta skruv ankare storleken är tryckt på paketet med skruvarna. Var noga med för att använda rätt storlek borrspets eftersom ett hål som är för liten kan splittras och orsaka konkreta bitar att falla ur hålet och en borr som är för stort kan inte nog av gänga att ta tag i konkreta taket, vilket resulterar i en löst sittande ankare. Sätt in rätt storlek murverk lite i en borr. Borra rakt in i hål i det konkreta tak. Använd ett halmstrå för att blåsa alla återstående damm ur hålet. Täcka ögonen så konkreta dammet inte blir i dem. Alltid bära skyddsglasögon eller glasögon när borrning i betong. Potential för flygande flis av betong eller ens en krossade borr är hög och ögonskydd är det bästa sättet att skydda din vision från flygande skräp.

Installera kopplingsdosan

Placera de konkreta skruvarna genom kopplingsdosan och in i hål i betong tak. Använda borren med lite skruvmejsel att dra åt skruvarna i pilot hålen. Skruva de konkreta skruvarna i bara tätt nog för att hålla en metall kopplingsdosa säkert, men inte slå för hårt för en plast kopplingsdosa eller plasten kan spricka. Dessutom, om du dra konkreta skruvarna, kommer trådar på scews remsor pilot hålet och förstora hålet så nya hål måste borras.