mynewspapers.net

Det bästa sättet att göra Kegels

Det bästa sättet att göra Kegels


Med hjälp av Kegel övningar korrekt kommer att stärka bäckenbottenmuskulaturen, att hjälpa kvinnor att kontroll inkontinens och även påskyndar läkningsprocessen efter förlossningen. Även om Kegel övningar var ursprungligen avsedd att hjälpa damer med urinläckage efter förlossning, kvinnor och män i alla åldrar kan dra nytta av tekniken, liv hjälpa till att förebygga inkontinens och förbättra kön i båda könen. Med så många fördelar är det aldrig för tidigt för att börja använda Kegels.

Att hitta bäckenbottenmuskulaturen

Det bästa sättet att säkerställa att Kegel övningar kommer att vara effektiv för kvinnor är att hitta rätt muskler att arbeta och fokusera alla framtida Kegels på dessa muskler ensam. Ett sätt att hitta bäckenbottenmuskulaturen är att stoppa flödet av urin, vilket gör en mental anteckning som muskler är som bearbetas. Alternativt kan föreställa sig att du källskatt flödet av urin och stoppa tidens vind tillsammans kommer att belysa var bäckenbottenmuskulaturen är. Låret, skinkan, ryggen och buken muskler bör aldrig stramas under Kegel övningar.

Bästa övningar för nybörjare

Perfecting den ultimata Kegel teknik kan ta tid och bör utvecklas gradvis. Efter att lokalisera bäckenbottenmuskulaturen, är det bästa sättet för en kvinna att börja arbeta dem av liggande på rygg, bidrar till att koncentrera sig helt på bäckenbotten. Från denna position, bör musklerna vara kontrakterade och släppt långsamt och noggrant räkna till fem sekunder åt gången. Med tillräckligt vanan blir det möjligt att göra Kegel utövas i en stående eller sittande ställning och att musklerna för längre tid.

Bästa Kegel övningar för män

Fördelarna med Kegel övningar för män inkluderar kontroll av prostata obehag i mild prostata villkor och förebyggande eller bekämpning av urininkontinens. Män kan också vara bra att stoppa flödet av deras urin eller föreställa sig att de stoppar vinden från att passera för att hitta vilka muskler att fokusera på, och en gång hittade, se till att det är endast bäckenbottenmuskulaturen som de kontrakt och släpp när du utför Kegels. Män kan utföra Kegels omärkligt i en sittande eller stående ställning.

När och var ska utföra Kegels

Män och kvinnor bör bygga upp deras Kegel rutin under ett par veckors till scenen där de utförs tre gånger varje dag, med 10 sammandragningar och viloperioder, varje varar i 10 sekunder. När rätt muskler fungeras, kommer de att helt osynlig till någon annan än den person som gör dem, vilket gör dem perfekta att passa in i en daglig rutin hemma, när du reser eller under arbetsdagen. Så småningom, kan en mer avancerad teknik läggas på rutin för kvinnor, med fem korta sammandragningar följt av en 10 andra paus. Denna teknik bör praktiseras tre gånger varje vecka arbetar för så många som 30 repetitioner i taget.