mynewspapers.net

Det bästa sättet att dölja exponerade kablar i en Home Office

Det bästa sättet att dölja exponerade kablar i en Home Office


Att ha en effektiv och välorganiserad hemmakontor set-up kan göra en enorm skillnad på hastighet och kvaliteten på ditt arbete, men det är svårt att ställa in och underhålla en effektiv hemmakontor om varje enhet du använder har flera trådar att trassla igång över golvet. Du kan enkelt dölja dessa trådar så att kontoret ser nättare och är inte farligt för dig och dina enheter.

Instruktioner

• Se till att alla enheter är avstängda och kablar är urkopplade innan du börjar arbetet.

• Tejpa ner alla kablar som inte syns. Detta kan innefatta kablarna från din datorskärm, telefon eller skrivare. Om dessa enheter på ett skrivbord, stoppar tejpa dem på baksidan av skrivbordet med någon typ av tejp dem från att trassla in sig eller att få i väg.

• Använd kabelskor att säkra kablarna till väggar och dörrkarmar. Om dina ledningar springa över eller runt rummet, hammer dem in i bottenplatta eller skirting styrelse med några kabelskor. Det är mycket säkrare och kablarna kommer att vara mycket mindre synliga. Köra trådarna runt sidorna och överdelen av dörrkarmar vid behov. Kabelskor kan vara hamrade i ramen utan att skada lacken, som tejp skulle göra.

• Använda tråd vävstolar eller kabel snyggt kit. Köpa dessa på de flesta järnaffärer. Samla och säkra dina ledningar tillsammans och kör dem genom den medföljande vävstol eller rörledningar. Endast rören kommer att visas och det hindrar din ledningar från att bli skadad, tangled eller smutsig. Använda en tidy kabelsats eller wire vävstol särskilt om du har flera trådar tillsammans som behöver gömma sig.

• Skapa ett trådlöst nätverk. Det bästa sättet att dölja sladdar är att undvika att ha någon i första hand. Anslut din dator, skrivare, modem och hårddisk till ett trådlöst nätverk att minska antalet kablar du har och göra ditt hemmakontor mer flexibel; med ett trådlöst nätverk kan du lägga dina enheter var du vill, så länge som de har tillgång till ett eluttag. Använda en trådlös mus, tangentbord och telefon för att minska antalet kablar på din arbetsstation. Dessa trådar skulle vara mycket svårare att dölja, så bli av med dem helt och hållet!