mynewspapers.net

Det bästa sättet att bygga muskler & förlora kroppsfett

Det bästa sättet att bygga muskler & förlora kroppsfett


Bygga muskler och förlora fett är kompletterande strävanden. Bygga muskler hjälper till att bränna fett. Det bästa sättet att bygga muskler är att träna med fria vikter eller vikt maskiner. Du kommer att behöva göra ett långsiktigt åtagande att uppnå sina mål. Du måste behålla en ordinarie träningsschema och äta rätt mat. Kardiovaskulär träning kommer också förbättra processen.

Hur styrketräning bränner fett

Enligt en färsk undersökning från Journal of Applied Science, "tyngdlyftning ökar fettvävnaden lipolys (fettförbränning)... och hjälper till att förbättra kroppssammansättning." "Body sammansättning" avser förhållandet mellan muskler och fett. När du tränar, fokusera på alla delar av kroppen. Allas kroppen är annorlunda. Män tenderar att ha en svårare tid att förlora magen fett, medan kvinnan kamp med fett i sina höfter och lår. Människor med tyngre bygger (endomorphs) få muskler och styrka snabbare än tunnare människor (ectomorphs), men de måste arbeta hårdare på att förlora kroppsfett.

Tyngdlyftning rutiner

En vanlig vikt rutin måste du fokusera på bröstet, axlar, tillbaka, triceps, biceps, underarmar, quadriceps, hamstrings, kalvar och magmusklerna. Split rutiner gör att mer tid att slipa på varje muskel under träning. Ett exempel på en split rutin är träning bröst, axlar och triceps en dag tillbaka och biceps en annan dag och ben ännu en dag. Arbeta varje del av kroppen två gånger varje vecka, med undantag för benen. En gång varje vecka är vanligtvis tillräckligt för benen. Eller utse en tyngre dag och en ljusare dag för leg utbildning. Utbildning oftare ökar fettförbränning processen. Många människor använder en rutin med tre dagar på och en dag off. Också lägga till kardiovaskulär träning för att bränna fett. Göra dessa övningar minst 3 dagar per vecka.

Bantning

Medan lyfta vikter hjälper till att bränna fett, måste du också ändra din kost för att luta sig ut. Äta magra livsmedel med hög protein, som kyckling, Turkiet, fisk, äggvita och tonfisk. Det är också viktigt att eliminera feta mellanmål livsmedel ur kosten. Äta komplexa kolhydrater i stället. Centrera din kost runt potatis, råris, jams, havregrynsgröt, havre, korn, vete och andra komplexa kolhydrater. Äter minst fem gånger per dag, eftersom detta ökar kroppens ämnesomsättning. Och dricka mycket vatten, som också stöd i den metaboliska processen. Varje måltid bör bestå av magert protein och en komplex kolhydrat. Var också noga med att äta minst fem portioner grönsaker och en till två frukter om dagen. Grönsaker har matsmältningsenzymer som vitaminer. Frukterna är rika på vitaminer och reglera tarmarna. Dricka protein shakes att komplettera en måltid. Det är viktigt att dricka ett protein inom en timme fungerar för snabb återhämtning. Försök också att sluta äta minst tre timmar före sänggåendet. Även kolhydrater och protein kan förvandlas till fett medan kroppen är i vila.