mynewspapers.net

Det bästa sättet att bli av med skafferi nattfjärilar

Det bästa sättet att bli av med skafferi nattfjärilar


När nattfjärilar hittar sin väg in i ett skafferi, dras de sedan för att öppna lådor eller paket av livsmedel, såsom de som innehåller spannmål, ris eller mjöl. Bara en smal öppning är tillräckliga för att ge nattfjärilar inträde i containrar. Kasta bort mat och döda nattfjärilar är en del av processen för att bli av med dem. Nattfjärilar, men kan lämna bakom larver, som också måste utrotas för att skafferiet och maten förvaras i det gratis av nattfjärilar.

Instruktioner

• Fyll en diskbänk halvvägs med varmt vatten. Tillsätt 1 tsk diskmedel i vattnet. Doppa en trasa i soapy blandningen.

• Tomma hyllorna från ditt skafferi och sätta in objekt på köksbordet och räknare. När du tar bort glasburkar eller konserverad objekt, torka dem med trasa och torka med en ren trasa. Ta bort alla objekt från golvet i skafferiet. Ta stövlar, skor, trasor eller kvastar utanför. Skaka skor och trasor att säkerställa malar gömmer sig inte inuti dem.

• Fyll en hink med varmvatten och 2 tsk diskmedel. Fyll en hink med rent vatten. Fukta en svamp med soapy blandningen och torka hyllorna inne i skafferiet. Kan tvålvatten att stanna kvar på hyllorna i tre minuter att döda några larver eller ägg på hyllor. Ren golvet med soapy blandningen om ditt golv typ möjliggör våtrengöring.

• Skölj soap från hyllorna och golvet med rent vatten och svamp. Torka hyllorna med en ren trasa.