mynewspapers.net

Det bästa sättet att bli av med mossa i min gräsmatta

Det bästa sättet att bli av med mossa i min gräsmatta


Gräsmatta mossa kan kväva din gräsmatta och förhindra att din gräs växer i så tjocka, gröna och attraktiv som du kanske gillar. Det kan också vara fula. Hugga bort mossan med din gräsklippare eller string trimmer är inte den mest effektiv taktiken, som mossan kommer att fortsätta att komma tillbaka. För bästa resultat, lära dig de bästa sätten att bli av med mossan i din trädgård.

Instruktioner

• Trimma ner mossan i din trädgård med hjälp av din gräsklippare eller string trimmer. Detta gör att tillämpa kommersiella moss mördaren mer produktiva.

• Tillämpa en kommersiell moss mördare på din gräsmatta att tillfälligt få bort mossan. Detta kommer inte att stoppa mossa från att återvända, men det ger dig ett fönster för att ta itu med de underliggande frågorna.

• Lägg kalk till din gräsmatta. Lime minskar surhetsgraden i din gräsmatta, som är en av de främsta orsakerna till moss bildandet. Använda 0.907 till 1,36 kg. av släckt kalk för varje 1 000 kvadratfot gräsmatta.

• Hålla träd och buskar i områden där moss tenderar att bilda i din gräsmatta trimmas. Ytterligare skugga främjar moss bildandet.