mynewspapers.net

Det bästa sättet att bli av med möss i min källare

Det bästa sättet att bli av med möss i min källare


Möss i källaren kan stava frustration för en husägare. Critters är snabba--hus möss kan springa upp till 8 km/h-- och kan vara svåra att fånga. Gnagare kan vara högt, kan skada innehållet i din källare och kan sprida sjukdomen genom sin spillning. Det bästa sättet att bli av med möss i källaren är att bli smartare än dem.

Instruktioner

• Städa upp din källare att avskräcka möss från inflyttning, eller att tvinga nuvarande invånare ut. House möss gör sina bon med mjuka material som papper, löv, trasa trasor och annat skräp. Sopa golvet och kasta skräp för att göra källaren mindre attraktiva för möss.

• Reparation av sprickor och hål i källarväggar och golv. Möss är förtjusta i mörka, nära inkvarterar och anger ditt hem genom den minsta av sprickor. Använda en täta pistol eller cement lapp kit för att eliminera den gömställen eller entréer.

• Set fällor i källaren bli av objudna gäster som gnagare. Fällor av alla slag finns på din lokala hårdvara eller hem förbättring butik. Om du föredrar att inte döda eller lemlästa möss, välja en fälla av plast eller metall som fungerar som en bur. När du har fångat möss, bli av med dem genom att ta dem till djur kontroll eller släppa dem i naturen--så långt som möjligt från ditt hus (eller någon annans).