mynewspapers.net

Det bästa sättet att bli av med Getingarna

Det bästa sättet att bli av med Getingarna


Till skillnad från en honungsbinas har en enda geting förmågan att sticka många gånger. Kvinnlig sting när de försvarar en boet och när man känner sig hotade. De tre vanligaste sorterna av sociala getingar (de som bor tillsammans i organiserad kolonier) är papper getingar, gula jackor och bålgetingar. Märker en aktiv geting befolkning i gården vanligtvis anger ett bo i närheten. Det kan bli dyrt att ha ett geting bo bort professionellt, men det finns sätt att göra det själv.

Instruktioner

• Lokalisera boet. Sitta ute och titta på riktningen där Getingarna flyger. Att hitta boet görs bäst på gryning eller skymning, när du kan observera tung trafik till och från boet. Bon kan vara stora papper Bon, formad som fotbollar, mindre Bon som ser ut som honungskakor eller Bon byggs i hål i marken, mestadels av gula jackor.

• För skydd mot stick, bära tjocka kläder, tung handskar och stövlar, och knyt ärm muddar och pant ben stängde som förebyggande åtgärder. Täcka huvudet och ansiktet med en hatt och ansiktsbehandling nätet, om du har en.

• Spraya insektsmedel från en trycksatt behållare på ovan jord boet. Dessa behållare avger en smal spray 15 till 20 fot. WASP-frysa föreningar döda omedelbart guard getingar eller bålgetingar vid öppnandet av boet. Komma närmare och direkt spray inuti öppningen av boet att döda de återstående wasps och bålgetingar och deras larver. Om du ser fortfarande levande getingar, upprepa proceduren med tre dagars mellanrum.

• Efter ingen geting aktivitet observeras i två dagar, boet kan tas bort.

• För att undanröja en i mark boet, liksom de gula jackor, häll en lösning av tvål och vatten i ingången till hålet som innehåller boet. Diskmedel eller tvätt tvål fungerar väl.

• Om du fortfarande ser aktivitet vid hålighet ingången, Använd ett insektsmedel i öppningen. Insektsbekämpning damm är den mest effektiva formen för i-marken Bon, eftersom flytande versioner inte når alltid boet.

• När du har sett ingen aktivitet vid ingången i två dagar, täcka hålet med smuts.