mynewspapers.net

Det bästa sättet att bli av kackerlackor permanent

Det bästa sättet att bli av kackerlackor permanent


Kackerlackor är motståndskraftig insekter. Det finns fem olika mört arter på den nordamerikanska kontinenten; alla har sin föredragna miljö, livsmedel och olika beteendemönster. En av de viktigaste faktorerna när det gäller att utrotningen av kackerlackor är att veta vilken typ av arter som du arbetar och att veta var i en byggnad de har koloniserat. Använd en mört fälla, som "klibbiga" fällor används för möss, att fånga och bestämma de mört arter som är i ditt hem.

Instruktioner

• Hitta amerikanska kackerlackor i fuktiga, varma platser. En av de största nordamerikanska mört arterna, den amerikanska kackerlackan älskar fukt. De finns ofta i badrum och källare, och det bästa sättet att bli av med dem är att skära av deras tillgång till ditt hem och minska fuktigheten i hemmet med en avfuktare. Använda täta för att fylla i eventuella sprickor som är 1/4 tum i storlek eller större, inuti eller utanför ett hem. Ägna särskild uppmärksamhet åt områden som stiftelsen, baseboards och väggar. Damm borsyra i områden som har tunga "mört trafik." Borsyra dödar kackerlackor genom paralyserar dem efter det intas eller absorberas i huden. Efter exponering för borsyra svälter en mört så småningom ihjäl.

• Leta efter tyska kackerlackor i varma områden av en byggnad, som varmluftsventiler och ugnar. Denna typ av mörten trivs i de flesta miljöer, men föredrar de som är varma. Försegla alla öppna områden av hemmet, såsom socklar och väggar med fogtätning material. Vakuum hem och vakuum uppvärmning luftströmmar och runt ugnar. Om du vet där de högtrafikerade mört hemmet är, strö borsyra på dessa platser. Om inte, placera mört beten som innehåller borsyra i högtrafikerade områden du misstänker.

• Ser för bruna ränder på en kackerlacka är tillbaka till identifiera en brown-banded kackerlacka. Dessa skadedjur som varma och torra klimat som vindar och andra våningen i ett hem. Brown-banded mörten gärna äter kläder, lim, tyg och objekt som innehåller stärkelse. Som ett resultat, kan du hitta grupper av dessa kackerlackor bor i garderober och hyllor. Brown-banded kackerlackor, om de äter dina kläder och tyg, lämnar ledtrådar: små hål i den materiella och brunaktiga fläckar, som är deras avföring. En av de enklaste sätten att hitta sina hem inom yours är att lämna lamporna bort i ett rum på natten, släcker belysningen på och märker där mört kör för att dölja. Ta bort alla kläder från en garderob, tvätta dem och spraya gömställen med en mört spray som har en pyrethrin eller permetrin bas. Sedan dammsuga hemmet och använda en bifogad fil vakuum hörnen av garderober så du kan bli av mört äggen. Täta sprickor runt skåp, hyllor och under socklar innan damning de områden där brown-banded mört gjort sitt hem.

• Hitta orientalisk kackerlackor utfodring av dina sopor. En av de mörkaste kackerlackor och större nordamerikanska arter, den orientaliska kackerlackan trivs i svala, våta, ruttnande miljöer, som soptunnor. Dessa kackerlackor är kända för att sprida livsmedelsburna sjukdomar eftersom de gillar att äta rutten mat. Du kan hitta dessa kackerlackor i avlopp, källare, källare och kylskåp. Att hålla ditt hem torr och varm är ett bra sätt att bli av med orientaliska kackerlackor. Placera en avfuktare i källaren eller på första våningen i ditt hem och damm området med borsyra. Ta din trash ut regelbundet, inte lämna mat eller kompost i eller nära hemmet och se till att alla soptunnor har lock.

• Leta efter den rökiga bruna kackerlackan runt frukter och grönsaker. Rökig brun kackerlackor är brun i färgen och har en rödaktig nedre änden. De är vegetarianer som vanligtvis bor utanför, men denna mört kommer att göra ett hem var de finner ruttnande frukt och grönsaker, såsom kök, växthus och trädgård. Tillsammans med försegling sprickor i hemmet, ren din dörröppningen, kanterna av byggnaden och fönsterbrädor. Sedan, linje omkretsen av ditt hem med kiselgur (smuts) som är ekologiskt, livsmedelskvalitet och torkmedel-liknande. Kiselgur innehåller partiklar som äta bort på en mört exoskelett, orsakar det dör av uttorkning inom 48 timmar efter exponering för produkten.