mynewspapers.net

Det bästa jeans stilar för tall & smala män

Det bästa jeans stilar för tall & smala män


När det gäller jeans, har lång och smal män lyckan att kunna välja valfri stil. Med så många val och ständigt föränderliga trender i världen av denim, stilmedvetna män dock dra av genom att begränsa deras alternativ till vad komplimanger sina siffror bäst. En kille som söker efter den perfekta par jeans skulle vinna på att hitta varumärke eller designer som mest liknar hans känsla för stil.

Klassisk passform

I motsats till vissa andra format som smal passform som sitter något nedanför midjan, classic-fit jeans har midjemått bärs i midjan och byxbenet körs direkt från låret ner till botten. Olika märken kan också hänvisa till classic-fit jeans som "raka ben" eller "vanliga" passa. Den klassiska passformen finns mitt i spektrumet som jeans: det motsätter överskott tätheten av mager passar såväl den överskjutande bagginess av lös passar. För smala killar som föredrar en tidlös komplimang att deras kroppstyp, bör classic passar inte besvikna.

Slim Fit

För en trendig och yngre utseende, kan smala män välja slim fit jeans eller deras stramare manifestation, "smala" jeans. Den smal passar naturligtvis fungerar bäst med smala män eftersom stilen visar mer av en persons silhuett. Slim-fit jeans, till skillnad från klassisk sittande jeans, brukar sitta något nedanför midjan och har en lägre ökning--mindre avstånd från grenen sömmen längst ned i midjan linjen. Slim-fit jeans visas något avsmalnande mot fotleden, skapa utseendet på en förträngning ben. För formuläret flexibilitet kräver slim jeans normalt elasticitet med hjälp av spandex utöver den vanliga bomullen. Även för killar, kan tightnessen av slim jeans orsaka vissa inledande obehag. För killar vill och kan pressa i dem, en uttrycka av försiktigheten: som alltid i en värld av mode, cool kommer och går.

Boot Cut

Boot cut ger sammantaget en mycket smickrande stil för längre män genom att markera den benlängd. Distinkta stil med boot cut jeans funktioner snarare bästa passform genom låret området. Från knä ner, byxa ben signalljusen nådde skapa omisskännlig silhuett som sin höjdpunkt i bell-bottoms av 1970-talet. Boot cut representerar en tillförlitlig, belevad val för män som vill lägga lite mer utflytning---bokstavligen---till deras jeans stil. För en trendigare par i denna stil, smala män kan välja en smalare passform ovanför knät att accentuera nederkant hälften är flare.