mynewspapers.net

Det bästa inomhus träd & växter

Det bästa inomhus träd & växter


National Aeronautics and Space Administration (NASA) forskning visar en av fördelarna med att bo inomhus träd och växter är deras förmåga att bidra till att förbättra luftkvaliteten i någon byggnad. De kan också användas som en utsmyckning element eftersom de kan lägga färg, textur och doft. Varje träd eller växter måste väljas utifrån vilken typ av inomhusbelysning det kräver. Konsekvent utfodring och vattning dina växter är nödvändigt för deras hälsa.

Ficus träd

Det bästa inomhus träd & växter


Detta är en av de mest populära inomhus träd på grund av dess höjd och utseende. De blanka bladen ger trädet en full utseende. Plötslig blad sprider kan vara ett problem med en ficus. Om det händer efter att anläggningen har flyttats, vänta några veckor och bladen ska växa tillbaka. Det behöver fuktig jord. Indirekt, ljusa ljus är den bästa källan. Trädet växer upp till sju fot hög och fyra fot brett inomhus.

Lady Palm Tree

Det bästa inomhus träd & växter


Detta träd är infödda till Kina och är ett bra val som ett stort inomhus träd. Det kan växa upp till 12 fot lång och bred. Trädgårdsmästare gillar det eftersom det växer ymnigt i motljus, så länge den får regelbunden vattning och gödsling. Det kommer också att växa när försummas, antingen genom oregelbunden vattning eller svagt ljus. Bladen består av djupa gröna palmer som fan.

Norfolk Island furu

Det bästa inomhus träd & växter


Denna tall sport mörkt gröna blad och växer mer än fyra fot lång och två fot brett. Norfolk Island tallen växer bäst i en cool inomhusmiljö, runt 18.3 grader Celsius. Trädet behöver starkt ljus. Aktivera Norfolk Island tallen att hålla formen symmetrisk. Det behöver konsekvent vatten på sommaren, för att hålla jorden lätt fuktig. På vintern bör jorden torka ut mellan vattningarna.

Tropiska Rhododendron

Det bästa inomhus träd & växter


En bordsskiva potten kommer att hålla en doftande, färgglada tropiska rhododendron, såsom den trendiga Vireya. Dessa anläggningar kommer att blomma flera gånger per år med blommor i olika nyanser av gult, orange, vitt och rött. Tropiska Rhododendron kräver ljus inomhus under vintern och ljus skugga under sommarmånaderna. Låt dem torka ut mellan vattningarna och befrukta dem två gånger om året. Dessa växter växer två fot lång.

Kinesiska vintergröna växt

Det bästa inomhus träd & växter


Denna växt är populär med nya trädgårdsmästare, eftersom det trivs i svagt ljus. Det behöver vatten när jorden torkar. Stora bladen är en kombination av dammiga grå och mörk grön. Denna växt växer tre fot lång.

Öknen kaktusar

Det bästa inomhus träd & växter


Dessa mexikanska infödingar är populära krukväxter, eftersom de är lätta att odla och finns i en mängd olika stilar och färger. De blommar inomhus med blommor i rosa, vitt, rött eller gult. Öknen kaktusar kommer att växa mer än en fot hög. Silver torch och snöboll är två som växer till fyra fot lång. De trivs i solen, men se upp för för mycket värme.

Växtstubbar

Det bästa inomhus träd & växter


Detta har blivit en omtyckt växt, eftersom det är lätt att växa och visar ljusa blommor. Den kan blomma så länge som sex månader av året. Blomma färger är rött, gult och vitt. Växtstubbar kan nå en höjd av två fot lång och upp till två fot brett. Växten måste torka ut mellan vattningarna. Det växer bäst i ljusa, indirekt ljus.