mynewspapers.net

Desserter göra för din pojkvän

Desserter göra för din pojkvän


Oavsett om du märkning en speciell årsdag eller bara vill visa upp dina kulinariska kunskaper till din pojkvän, är en hemgjord dessert ett perfekt sätt att avsluta... eller börja en natt av romantik. När du väljer desserter, Tänk på Romantik som smaker du vet din pojkvän kommer att älska. Choklad anses vara ett afrodisiakum, så det bör alltid ingå i en romantisk dessert när så är möjligt.

Chokladfondue

Med chokladfondue, kan ni två doppa pund kaka, bananer, jordgubbar och marshmallows i varm choklad och mata varandra med fondue gafflar. För en grundläggande chokladfondue, värme 227gr av vispgrädde långsamt koka upp på spisen, rör sedan i 340gr för mörka eller halvsöt choklad chips, vispning, tills väl kombinerat. Häll chokladen i en fonduegrytan på låg värme. Om fondue börjar hårdna, rör i en matsked grädde och rör om.

Chokladmousse

För detta ljus, dekadent efterrätt, kan du spara dig mycket tid med en boxed instant pudding i stället för från början. Följ instruktionerna för att göra choklad pudding, vanligtvis att du behöver lägga till mixen till 2 koppar kall mjölk för en 1106gr låda. Lägg till i en 227gr balja med vispad toppning, vika det in med en spatel. Chill moussen i kylskåp och sedan sked i enskilda glas och toppa med en klick vispad toppning.

Choklad-omfattas jordgubbar

Få saker är mer romantiskt än choklad-omfattas jordgubbar. Använder de färskaste jordgubbarna som möjligt och se till att de är tvättade och helt torr. Smälta 170gr av choklad i mikron på 50% effekt i 15 sekunders mellanrum, mellan under omrörning tills det smält helt. Håller stammen, doppa varje jordgubbar i choklad om halvvägs upp. Skaka av överskottet och lägga den på en plåt med smörpapper. När bladet är fyllt, placera det i kylskåpet i minst 30 minuter så att chokladen förhärdar.

Röd sammet tårta

Ljusa röda färgen på denna södra favorit är perfekt för alla hjärtans dag eller ett annat romantiskt tillfälle. Men du kan skapa en fuktig och smakrik röd sammet tårta från en blandning, för att verkligen "poäng," kan du göra en från grunden. På grund av populariteten av denna kaka, det finns många olika recept med varierande ingredienser, matlagning metoder och även glasyr, men alla röd sammet kakor kommer att omfatta kakaopulver, röd karamellfärg och vaniljextrakt.