mynewspapers.net

Desonide grädde använder

Desonide grädde använder


Desonide cream är varumärket av en topikal kortikosteroid receptläkarbehandling. Corticosteriod läkemedel finns i flera former (grädde, spray, skum, etc.), men ordet "aktuell" betyder att de tillämpas på utsidan av kroppen, i detta fall huden. Kortikosteroider minskar inflammation, hämma cell replikering och kan lindra klåda. Desonide grädde appliceras enligt läkarens order för en rad olika hudsjukdomar och villkor. Det bör noteras att Desonide inte är ett botemedel mot hudåkommor, men bara en behandling.

Eksem

Desonide kräm används för att behandla den ganska vanlig hudsjukdom som kallas eksem. Eksem är en inflammation i huden som resulterar i kliande utslag. Utslag är också åtföljas av torrhet, rodnad och flagnande eller crusty hud på det yttre lagret av epidermis. Ärrbildning kan uppstå om ett helande snitt öppnas igen. Eksem är sannolikt kan inträffa på flexor del av gemensamt, som inkluderar knogar och handleder. Det finns nästan ett dussin olika typer av eksem och det kan drabba alla åldrar, inklusive spädbarn.

Rosacea

Desonide hjälper till att minska rodnad orsakad av rosacea, en kronisk hudsjukdom som uppstår i ansiktet. Rosacea kan utveckla i båda könen, men huvudsakligen förekommer hos kvinnor. Det är en kosmetisk tillstånd som vanligtvis inte skadar, än fördärva utseendet på det drabbade området. Rosacea vanligtvis påverkar den centrala delen av ansiktet, över bron i näsan och kinderna, och kan spridas till pannan. I svårare fall kan röda knölar eller pustler utvecklas.

Hud allergier

Desonide används också för behandling av obehag i samband med hud allergier, oavsett orsak. Några vanliga orsaker till hud allergier är metaller som nickel och guld, och vissa doftingredienser som balsam i Peru.