mynewspapers.net

Designer läder hantverk

Designer läder hantverk


Kläder designers använder designer läder. Det är oftast hög kvalitet läder som är mjuk och relativt lätt att arbeta med. Ibland designer läder är sällsynt läder som ormskinn, struts hud eller krokodil läder. Dessa typer av läder är i allmänhet för dyrt att bäras av en farkost butik. Du kan köpa denna specialitet läder på läder arbetar butiker. Du kan också ta isär designer skinnkläder och förvandla det till olika hantverk.

Flätor

Du kan använda din designer läder för att göra Flätat läder. Helt enkelt strimlat designer läder eller köpa designer läder spetsar. Gnida varje spets med sadla Tvålig till göra det mindre sprött. Knyt en knut i ena änden och fläta läder. Tre delar kan du göra en enkel fläta. Så småningom uppgradera till en fyra-stranded fläta. Använd dessa flätor för att försköna hattar eller bälten. Limma dem på ett pannband eller binda runt handleden eller fotleden. Överväg att använda olika färger av designer läder spetsar i en fläta.

Mappen

Använda designer läder för att göra en rik snygg mapp. Detta är en ganska enkel projekt för ens en början avloppsledning att utföra. Använd en läder nål när sy läder. Läder nålar är tjockare och skarpare och inte kommer att bryta medan du sy. Även sy långsammare för att ge nål tid att skära igenom lädret. Din nål delas om du syr för snabbt. Du kan göra en läder-mapp som är en rektangel vikta till sig själv. Du kan också göra en pocket mapp genom att vika botten av rektangeln upp till formuläret fickan. Sy kanterna ner och sy en linje i mitten. Detta hjälper mappen bo stängt. Du kan också använda denna teknik och process för att täcka en bok eller tidning i läder.

Kläder

Designer läder kan användas för att göra kläder. Överväg shopping på en försändelse eller sparsamhet butik för att leta efter stora designer tröjor eller kuddar. Du kan omarbeta det läder till en väst, slips eller en båge som du kan använda för att försköna ett tillbehör. Du kan också göra halsdukar eller använda designer lädret för att lägga trim till skjorta krage och manschetter, tyg bälten eller hat.