mynewspapers.net

Designa en Easter bonnet

Designa en Easter bonnet


Få ut din påsk motorhuven med alla krusiduller på den. Eller helt enkelt göra din egen. Påsk motorhuvar är traditionellt vita med pastellfärgade band eller blommor, medan mer icke traditionella motorhuvar sträcker sig från stråhattar till tema hattar. Med lite fantasi, en touch av lim och springtime tillbehör, kan du visa upp en hemmagjord Easter bonnet.

Bonnets början

Påsk semester innebär idag vanligtvis pågår en egg hunt, bär din finaste söndag kläder och göra en middag att dela med din familj. Påsk faktiskt sitt ursprung som en hednisk festival hålls varje år att hedra gudinnan av springtime, Eastre. I norra Europa sågs det som otur om du inte bär tre nya objekt av kläder under denna tid. Vad vi ser som påsk motorhuvar idag--med pastellfärgade band och falska blommor--började som kransar av blommor och blad.

Stråhatt

När du gör en Easter bonnet, rita mönstret på ett skissblock. Hitta utskrivbara mönster påsk tecken eller schabloner blommor. Använd en stråhatt som är robust och stor nog att rymma alla dina tillbehör. Du behöver en limpistol, spets, band, konstgjorda blommor, påsk smådjur och plast ägg. För en traditionell motorhuv, våren temat, limma på pastellfärgade dekorationer och fäster ett band i botten att hålla hatten säkert till ditt huvud. För en mer nyckfull titt, skapa en tema hatt med seriefigurer eller påsk tecken som bunny kaniner och ankor. Limma på så många tillbehör som du motorhuven.

Stråsäd box bonnet

Gör din Easter bonnet lite utöver vanligt genom att skapa en spannmål rutan hatt. Du behöver ett gammalt flingpaket, ett tefat, en tallrik, en penna, sax, maskeringstejp och limma. Klipp ditt flingpaket så det är helt öppen. Sätta din tallrik och fat på kartong och rita runt dem. Klipp ut cirklar 1,3 cm (1/2 tum) längre ut från konturerna du bara drog. Detta bör ge dig ett litet rum. Spara en 5 cm (2 tum) remsa av rutan spannmål för senare användning. Sätta din tefat på plattan cutout nära kanten och dra runt den. Som du skär detta, bör du märka det ser ut som en halvmåne form. Nästa, skär små trekantiga skårorna i tefat cutout och in i half-moon cutout i tallriken. Sprid lim i utkanten av båda. Rulle 5 cm (2 tum) remsan runt fingret så att det böjs. Böj flikarna på din tefat form och bild i din 5 cm (2 tum), trycka på flikarna ordentligt. Böj flikarna lim uppåt på middag plattan utklipp och bild på motorhuven att göra brädden av din hatt. Fäst det med maskeringstejp. Dekorera din motorhuven med mjukpapper blommor, band och försköna påskägg.

Papper plattan motorhuvar

Barnen kan njuta av att göra en papper plattan motorhuv med en bara några husgeråd. Du behöver ett papper plattan, kritor, markörer, konstruktion papper, garn och limma. Limma pastellfärgade papper och falska blommor på plattan och knyt en bit garn till botten för att passa ordentligt under barnets haka. För ett annorlunda utseende, prova att göra en Easter bonnet kon. Du behöver i samma material som plattan motorhuven, ersätta konstruktion papper för plattan. Dekorera papper med markörer och kritor eller använda våren Urklipp från tidningar. Limma din utskärningar till bygg-papper och göra hatten genom att vika papper i en konformad och Tejpa ihop. Häfta ett band på varje sida så du kan knyta på hatten.