mynewspapers.net

Design Tricks för att öka en soffa som ska användas med ett matbord

Design Tricks för att öka en soffa som ska användas med ett matbord


Om du redecorating ditt matrum, överväga att ersätta stolar på ena sidan av matbordet med soffa. Detta har många fördelar: det är mer bekvämt, som uppmuntrar skön matplats och bättre samtal; det möjliggör tre personer på en sida även om tre matsal stolar inte passar utrymmet; och det ger banquette "titta" utan att du behöver bygga en bankett. Dock genomsnittliga matsal stol sätena är 16 till 18 inches hög och många soffa stolar är mycket lägre. Lösningen är enkel: ta upp i soffan.

Ändra benen

De flesta soffa ben kan tas bort, så ta bort dem och ersätta dem med benen tillräckligt länge för att få soffan till önskad höjd. Standard soffa ben skruva antingen på en bult utskjutande från soffa frame eller skruv i ett hål i ramen. Det är oftast en enkel sak att ändra dem själv. En fördel med denna metod är att soffan fortfarande kan flyttas lätt, så att människor som sitter vid bordet kan scoot soffan tillbaka för att få ut. Benen är tillgängliga på din lokala järnaffär (eller online) i en mängd olika material, utföranden och färger, så du kan antingen matcha gamla benen eller gå till något annat som kommer att samordna bra med din matsal inredning.

Gå kommersiella

Det finns många produkter kommersiellt tillgänglig för att öka soffor, sängar, bord, skrivbord och stolar. De är alla i princip små plattformar som passar under varje ben av soffan och höja den högre upp från marken. Några plattformar är anslutna i par för att ge möbler bit större stabilitet. Dessa kallas soffa raisers eller soffa dalar. Soffa sättsteg är enkla enskilda står för varje ben. Soffa raisers finns på många medicinska tillförselen butiker, och ibland hittar sättsteg på din lokala rabatt varuhus. Båda är tillgängliga online.

Gör det själv

Om du inte vill att våren för de kommersiella versionerna av längre Möbelben eller soffa raisers, finns det några knep för listig design som ger samma resultat. För hemmafixare ben extenders, ta bort ett av soffa benen, ta det till järnaffären och hitta några metallrör som passar benet helt. Har fyra stycken av röret skär för att ge önskad höjd, ta dem hem och glida röret över soffan benen. Det är en bra idé att lägga gummi skyddskåpor över ändarna på rören så de inte kommer Markera ditt golv. Alternativt kan du ta bort benen helt och ställa in soffan ovanpå betongblock. Sätta en lång överdrag på soffan eller bifoga en rufsar om du vill dölja block.