mynewspapers.net

Den översta pre-Teen kostymer för flickor

Den översta pre-Teen kostymer för flickor


Att hitta en kostym för din preteen tjej kan verka som en skrämmande uppgift. Tween girls, fångas åldrarna 10 till 12, mellan barndom och kommande tonåren. De är för gammal för några av de söta kostymer de brukade gillar, men fortfarande för ung för att bära några av kostymer tillgänglig för tonåringar och vuxna. Några av de översta dräkterna för preteens på lämpligt sätt kombinerar bäst av båda åldrar.

Storybook tecken

Många populära kostymer bygger på sagor och berättelser som interpoleringen flickor växte upp behandlingen. Aktuella filmer har gjort tecken som Red Riding Hood och Alice i Underlandet populära val för kostymer. Dorothy från "Trollkarlen från Oz" är en annan tween favorit. Fans av "Harry Potter"-serien har deras val av tecken, som Hermione Granger eller Luna Lovegood. Älvor, änglar och andra paranormala tecken är också topp kostym val. De traditionella dräkterna fortfarande ses, även om tweens följer trenden för att uppdatera dessa tecken. Många föredrar de "mörka" eller gotiska versioner med några av den populära litteraturen, som är perfekt för Halloween.

Något skrämmande

Vampyrer är ett topp kostym val för alla åldrar. Preteens kanske vill prova alternativa moderna vampyren utseendet populariserade i "Twilight" böcker eller ett traditionellt utseende med en svart kappa och falska blod. Häxor är alltid populära, alltför. Preteens kan låta sin magiska fantasi gå vilda och välj vilken typ av häxa de vill vara: en god häxa, dark witch, söta eller punk--något sätt de vill uttrycka sina inre häxa.

Historiska dräkter

Hippies från 60-talet och 1980-talet dalen flickor är två av bästa kostymerna baserat på senaste mode. Dessa dräkter kan ofta skapas direkt ur mammas garderob. Medeltida prinsessor och gypsy stilar är också populära kostymer vid denna ålder.

Super stjärnor

Interpoleringen flickor vill vara divor, och många av deras kostymer är baserade på deras favorit verkliga stjärnor. Hannah Montana är fortfarande en favorit val vid denna ålder som sångare som Taylor Swift och Lady Gaga. Din dotter kanske vill skapa sin egen popstjärna personlighet och bära en kostym som återspeglar det. Nästan allt går från punkrock till glam.