mynewspapers.net

Den korrekt klädsel att bära till en College examen

Den korrekt klädsel att bära till en College examen


En examen Promovering är en händelse där inte bara eleverna, utan gästerna måste bära lämpliga kläder. Publik klädsel varierar från formell till semiformal, och olika högskolor har egna regler om vad studenterna ska ha under deras akademiska regalia. Att veta vad man ska ha till en college graduation ceremoni säkerställer du kommer inte att vara över - eller klädd för tillfället.

Herrarnas klädsel

Män bär ofta klänning byxor eller khakis med en långärmad tröja eller en collared, bomullsskjorta. En slips kan eller kan inte bäras när du bär en långärmad tröja. Ibland bär män kostymer till en examensceremoni. Det är ett lämpligt att bära läderskor, men de bör vara bekväm som college examen ceremonier ibland kan pågå i flera timmar.

Kvinnors klädsel

Damer bär ofta en klänning eller kjol eller byxor till en examensceremoni. Om du bär en kjol eller byxor, ska det bäras med en blus eller en tröja eller kofta, till exempel en twinset tröja. Kvinnor får också bära kostymer, byxor eller kjol med blus eller klänning skjorta och en kavaj. En dressy ärmlösa skjortor, speciellt om det är varmt och om ceremonin är utomhus, är acceptabelt. Kvinnor kan bära skor såsom lägenheter eller dressy klackar. Men flats är lämpligt eftersom de är ofta mer bekväm än högklackade skor. Kvinnor kan bära enkla smycken.

Tillbehör

Du kanske vill ta med regnkläder som ett paraply eller regn rock till en college examensceremoni om väderprognosen förutspår regn. Om det ser ut som vädret är varmt och soligt, ta ett par nyanser så ögonen är skyddade från solen. Jämväl, kvinnor kan bära bredbrättad hatt för att skydda dem från solen.

Olämplig klädsel

Både män och kvinnor bör undvika att bära flip-flops, casual lädersandaler och sneakers. Båda bör också undvika att bära, T-shirts jeans och shorts. Andra typer av kläder som inte skulle vara lämpligt att bära är hoodies, tröjor och sweatpants. Tanktak och kepsar skulle inte vara lämplig klädsel. Active wear som kläder bärs för att utöva är naturligtvis också olämplig klädsel.