mynewspapers.net

Den genomsnittliga startkostnad för en e-handel företag

Den genomsnittliga startkostnad för en e-handel företag


E-handel företag gör otroliga besparingar på uppstartskostnader för det finns ingen office att betala för, finns normalt färre anställda att betala (om några alls) och potentialen för att nå en bred publik via Internet är enorm. Dock bör inte e-handel företagare underskatta genomsnittliga startkostnader. Alla e-handel företag kräver mer ursprungliga finansiella investeringar än de flesta människor inser och tid det tar för att starta ett e-handelsföretag kan också vara en dräneras på resurser i ett mycket tidigt skede. Tid är pengar, som de säger.

Webbdesign och utveckling

Ett e-handelsföretag är inget utan en effektiv webbplats. Design, programmering, navigering och webbplats hastighet är viktiga faktorer som måste beaktas innan du startar ett e-handelsföretag. I nästan samtliga fall kommer man att anställa en webbdesign expert och detta kostar pengar. Underhållet av en webbplats för e-handel är också avgörande för dess framgång. Om webbplatsen går ner, eller alltför långsam, potentiella kunder gå någon annanstans och framgång för verksamheten sätts i fara.

Utility räkningar

De flesta e-handel företag kommer att behöva inkludera postutdelning kostnader i de ursprungliga budgetkrav, såvida inte kunder kommer att förväntas betala för leverans själva som inte kanske är det bästa sättet att främja den första omgången av försäljningen. Det är också viktigt för alla e-handelsföretag att vara kontaktbar via telefon. När en kund har ett problem med webbplatsen, vill göra en förfrågan, måste du rapportera en förlorade order, eller kontakta företaget av någon anledning, en telefonkontakt är mycket lugnande. Detta ger kunden sinnesfrid. E-handel företag kan behöva ringa kunder tillbaka, kontakta leverantörer eller kontakta leverans serviceavdelningar för att kontrollera status för paket. Telefonräkningar kan slå ut för att vara mer kostsamt än på första efterlängtade.

Marknadsföring

Kostnader för marknadsföring kommer att vara några av de dyraste för ett e-handelsföretag. Om potentiella kunder inte vet att det finns ett företag, är det omöjligt att göra en försäljning. Det finns olika former av online-marknadsföring som e-handel företag kan investera i, inklusive betala per klick reklam, SEO och länk byggnad strategier, blogga och content utveckling eller pressmeddelanden. Även om vissa former av marknadsföring på nätet, såsom SEO strategier, verkar vara gratis på ytan, är den tid som behövs för att investera i dessa typer av online-aktiviteter kostsamma. Marknadsföring är en pågående verksamhet och en ständigt föränderlig process. Utan ett starkt fokus på marknadsföring analys och förvaltning är det troligt att en e-commmerce företag i alla branscher kommer att kollapsa efter bara några månader.

Skatt

Även om ett företag inte har en fysisk butik, måste det fortfarande registreras för skatteändamål och eventuella inkomster fått måste delas med Inland Revenue. E-handelsföretag ägare tenderar att falla under skattekategorin egenföretagare i Storbritannien. Så fort ett företag börjar att generera mer än en viss figur, måste ägaren börja bidra till UK skatt. När verksamheten växer och genererar mer intäkter, villkoren för UK skattebetalningar kan förändras och det ansvarar för företagets ägare att förbli jämna steg med dessa villkor och registrera information om deras företag skatt därför.