mynewspapers.net

Den genomsnittliga lönen för tidig barndom utbildning jobb

Den genomsnittliga lönen för tidig barndom utbildning jobb


Små barn har en kapacitet på otroliga för lärande och en äkta spänning om omvärlden. Av denna anledning kan en karriär i tidig utbildning vara mycket givande och meningsfullt. Lön för jobb i tidig utbildning kan variera från land till land, från stad till stad och från jobb till jobb och kan variera från låg till måttligt hög.

Beskrivning

Tidig utbildning omfattar förskola, dagis och första genom om tredje klass. Under dessa år lägga lärare grunden som resten av ett barns utbildning kommer att byggas. Med hjälp av spel, sånger, berättelser och hantverk, de lär ut grundläggande akademiska kunskaper, främja social utveckling, ge stöd och uppmuntran och vårda barnets naturliga entusiasm.

Kvalifikationer

Förskolans lärare vanligtvis kräver inte en viss grad. Offentliga och privata folkskola lärare måste ha minst en kandidatexamen att förvärva en undervisning licens. Vanligtvis denna grad är i utbildning, men de flesta stater kommer att arbeta med blivande lärare som har examen i andra fält. Privat skola lärare har inte licensieras av staten.

Förskola lön

Förskolans lärare måste ha energi, kreativitet och tålamod. De använder unga barnets naturliga benägenhet för lek för att undervisa före behandlingen, före matte, konst och musik. De arbetar också för att förstärka social kompetens som seder och samarbete. Den nationella lönen timmedelvärdet för en förskollärare är £8.30 per timme, och den genomsnittliga årliga lönen är £17,296.

Dagis lön

En barnträdgårdslärare ger barn byggstenar för deras framtida studier. De flesta barn lär dig grundläggande phonics, enkel läsförmåga, räkna och berätta tid och hur man skriver alfabetet på dagis. Dagis lärare kan tjäna allt från ca 19,500 £ till £48,750 årligen, med medianvärdet årslönen som £30,615.

Grundläggande lön

Lärare i första till tredje klass kommer att uppmuntra mer allvarliga, disciplinerade lärande vanor. De kommer att införliva ett barns spirande läsförmåga, skrift och matematik i nya ämnen som historia, vetenskap och samhällskunskap. Folkskola lärare kan förvänta sig en ingångslön för ca £19,500 och en högsta lön på ca £50,700. Medianvärdet lönen för en elementär skollärare i USA är £32,064.

Administratörer

Förskolan och grundskolan administratörer hantera bemanning, utbildning, läroplan och dagliga skolverksamheten. En master- eller doktorsgrad examen och erfarenhet i ett närliggande område som ofta krävs för denna ståndpunkt. Förskola administratörer tjäna en nationell median lön på £41,411 och elementära administratörer tjäna en median lön på £56,010.