mynewspapers.net

Den genomsnittliga lönen för en Dominos leverans förarePizzaleverans är inte en hög status eller hög-pay karriär, men det har sina fördelar, inte minst som är massor av pizza. Att veta ditt område som baksidan av din hand kan vara mycket fördelaktigt för din spets inkomst vid leverans pizza; felaktiga val kommer att sakta ner dig och gör arbetet mindre effektiv.

Genomsnitt

Genomsnittliga årliga inkomsten för en Domino's pizza leverans driver är i spänna av £11,700 till £12,350. Detta motsvarar en timlön för runt £5 om föraren är arbetar heltid.

Toppar och dalar

En Domino driver årliga inkomst kan variera kraftigt mellan £8.450 och £19,500. Denna variation kan bero på olika löner betalas i olika geografiska områden, nivåer av senioritet och erfarenhet och olika förmåner erbjuds av olika franchisetagare. Domino's Pizza butiker är franchising, vilket innebär att de är oberoende företag som betalar en avgift till Domino's corporation för användning av logotypen och operativt stöd. Eftersom varje Domino är tekniskt en oberoende verksamhet, kan upplevelsen av de människor som arbetar på Dominos variera kraftigt.

Tips

En bra förare med överlägsna människor färdigheter kan avsevärt öka sin inkomst genom de tips han får från människor som han levererar pizza. En förare som kör effektivt, går snabbt och charmar sina kunder kan tjäna mycket mer tips än en som visar en slapp attityd.

Kostnader

Vissa Dominos franchise ger leveransfordon för deras leverans människor, medan andra kräver leverantörer att använda sina egna fordon, och betala dem per mil för deras användning i bilen. Beroende på storlek och effektiviteten i bilen som hon använder, kan en leverans person förlora eller tjäna pengar genom att använda sin egen bil. En befriare som har en mycket liten, effektiv bil och håller det stämde upp för maximal prestanda kunde möjligen spendera mindre kör bilen än hon fick i körsträcka betalningar från sitt jobb, vilket ökar sin inkomst.