mynewspapers.net

Den genomsnittliga läkare lön av specialitetMånga läkare är specialiserade inom ett specifikt område för att ge bättre vård till sina patienter. Varje specialitet har olika genomsnittliga lön som beror oftast i någon del på en kombination av timmar som fungeras per vecka och längd av utbildning.

Dermatologi

En hudläkare arbetar med patienter att diagnostisera och behandla olika typer av hudsjukdomar och åkommor. I genomsnitt gör en hudläkare £143,650 per år.

Barnläkare

Barnläkare arbeta med barn från födseln till tidig vuxen ålder och fokus på hur man bäst behandla och förebygga en mängd olika problem som de gäller för barns hälsa. I genomsnitt gör en barnläkare £89,700 per år.

Ortopedisk kirurg

Ortopediska kirurger arbetar med patienter opereras reparera skador på rörelseapparaten från skada eller sjukdom. I genomsnitt gör en ortopedkirurg £209,950 per år, att sätta dem på den övre delen av skalan för läkare löner.

Ophthamologist

En ophthamologist hanterar sjukdomar som kan orsaka skador på ögat, aids-patienter med att upprätthålla korrekt Synvård och kan utföra operation om det behövs. I genomsnitt gör en ophthamologist £146,250 per år.

Invärtesmedicinare

Läkare anses allmänt, primärvården läkare som fungerar som patientens första raden av hjälp med några hälsoproblem, från sinusinfektioner till mer allvarliga sjukdomar. I genomsnitt gör en invärtesmedicinare £102,700 per år.