mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för småföretag försäkring

Den genomsnittliga kostnaden för småföretag försäkring


Försäkring för ett litet företag består vanligtvis av täckning för ansvar, skador på egendom och hälsa. Olika typer av små och medelstora företag kan köpa ett litet företagspaket som kommer att omfatta många av deras försäkring behov. Småföretag försäkring kan skräddarsys för att inkludera ytterligare täckning alternativ, som kan påverka det pris du skulle betala för politiken. Den genomsnittliga kostnaden för en politik kan variera, beroende på vad en verksamhet kräver för täckning.

Sakförsäkring

Egenskapen försäkring ger skydd för olika typer av skador genom verksamheten, bland annat brand, stöld och skadegörelse. Försäkringen erbjuds även för avbrott i verksamheten, som hjälper till att täcka kostnader om en verksamhet måste stänga tillfälligt. Kostnaden för en försäkring egendom beror på faktorer såsom vilken typ av verksamhet, där det ligger och den täckning som du väljer. Exempelvis kan beroende på var i Storbritannien är ditt företag ligger du hitta det dyrare att få täckning för översvämningar.

Ansvar fraktavgiften

Ansvarsförsäkring ger skydd vid skador till kunder eller besökare till ett litet företag. Kostnaden för denna typ av politik vanligtvis bygger på försäljning och löne beräkningar. Exempelvis kan ett företag betala £1.50 till £2 i ansvarsförsäkring för varje £650 av dess försäljning. Försäkringsbolagen använda också andra faktorer avgör den högre pris, inklusive tidigare påståenden och typ av verksamhet.

Sjukförsäkring

Små företag ge ofta hälso- och försäkringsskydd. Denna typ av försäkring varierar i kostnad, beroende på vilken typ av plan valt och andra faktorer. En wellness-fokuserad sjukförsäkring plan kommer att kosta småföretag £2,600 till £3.900 en månad, en besparing på £650 till £1.300 en månad jämfört med liknande planer.

Självrisker

Ett litet företag som köper en småföretag försäkring kan välja mellan olika självrisker. Självrisken är det belopp som försäkringstagaren måste betala innan försäkringen börjar som täcker sin andel när en fordran är arkiverat. Kostnaderna för politik bidraget kan variera kraftigt, beroende på det belopp som har valts för självrisken. Självrisker om en politik för småföretag kan variera från £165 till £975 eller mer. En högre avdragsgillt belopp sänker kostnaderna för bidraget. Men det ökar också out-of kostnader för fordringar.

Premierna

Den premie som debiteras för en småföretag försäkring kan variera betydligt från försäkringsgivaren till försäkringsgivaren. Be om politiska förslag från flera försäkringsbolag, att se till att de täckningar som erbjuds är jämförbara, innan du gör ditt val. Försäkringsbolagen använder en rad faktorer när du bestämmer hur mycket att ladda, inklusive placeringen av din byggnad, hur byggnaden används, strukturens ålder samt eventuella rabatter som kan tillämpas. En småföretagare kan betala £1.300 till £3.250 ett år eller mer för försäkringsskydd.